Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örök szűz, magányos "lúzer"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök szűz, magányos "lúzer" pasik, mennyire tartotok a természetes szelekciótól?

Figyelt kérdés
Kinek nem inge... Csak érintettek válaszoljanak!
2013. nov. 11. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem nevezem magam Úrnőnek, egy sorozatbeli karakter nevét kölcsönöztem. Gondolom nem én vagy az egyetlen.. Amúgy itt egyeseken semmi pénzért nem uralkodnék semmilyen formában :D
2013. nov. 11. 21:56
 12/17 Sir Sarcasm ***** válasza:
"Nem ér visszakérdezni!" :DD Hát ez jópofa.
2013. nov. 11. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
na tudtam, akkor kitaláltam. Denna Úrnő 23-25 éves átlagos lány
2013. nov. 11. 21:59
 14/17 A kérdező kommentje:

21 vagyok és nem mondanám magam átlagosan semmilyen formában.

Ne offoljátok szét a kérdést!

2013. nov. 11. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nem sokan értenek a témához...

A természetes szelekcióról annyit, hogy csak az egyik módszer a közvetlen szaporodás - és nem is feltétlenül a legjobb.

Sokkal jobb módszer, ha összeszedsz valami komolyabb potenciált (pénz, hatalom) az életben - és utána támogatod vele a rokonságot.

A testvéred gyereke ebből a szempontból ugyanolyan közel van hozzád, mint a saját unokád.

Ráadásul nem viszi tovább a te rossz génjeidet sem.

2013. nov. 11. 22:31
 16/17 anonim válasza:

"Amúgy itt egyeseken semmi pénzért nem uralkodnék semmilyen formában :D"

Nagy hiba pedig komálom a BDSM-et, nőuralmat! :D

De hát az ilyen magamfajta jóképű, okos, érdekes, elvont, ezoterikus, félőrültek is hasonló a sorsa... pedig bulizhatnánk egyet! ;)

A francba, szét offoltam mindent azt hiszem ezért meg kéne "büntetned", Úrnőm! :D

2013. nov. 11. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szelekció? Ugyan már,mi magyarok genetikailag kevert vérűek vagyunk,ebből kifolyólag a legjobb géneket hordozza mindenki.Még azok is,akik amúgy "hülyének születtek". Csak a megfelelő partnert kell megtalálni,hogy jó legyen a génkombináció,és a születendő gyermek egészséges legyen.

Nem vagyok szűz,de ezt nem akartam kihagyni.Bocs.

2013. nov. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!