Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök szűz, magányos "lúzer" pasik, mennyire tartotok a természetes szelekciótól?
21 vagyok és nem mondanám magam átlagosan semmilyen formában.
Ne offoljátok szét a kérdést!
Úgy látom, nem sokan értenek a témához...
A természetes szelekcióról annyit, hogy csak az egyik módszer a közvetlen szaporodás - és nem is feltétlenül a legjobb.
Sokkal jobb módszer, ha összeszedsz valami komolyabb potenciált (pénz, hatalom) az életben - és utána támogatod vele a rokonságot.
A testvéred gyereke ebből a szempontból ugyanolyan közel van hozzád, mint a saját unokád.
Ráadásul nem viszi tovább a te rossz génjeidet sem.
"Amúgy itt egyeseken semmi pénzért nem uralkodnék semmilyen formában :D"
Nagy hiba pedig komálom a BDSM-et, nőuralmat! :D
De hát az ilyen magamfajta jóképű, okos, érdekes, elvont, ezoterikus, félőrültek is hasonló a sorsa... pedig bulizhatnánk egyet! ;)
A francba, szét offoltam mindent azt hiszem ezért meg kéne "büntetned", Úrnőm! :D
Természetes szelekció? Ugyan már,mi magyarok genetikailag kevert vérűek vagyunk,ebből kifolyólag a legjobb géneket hordozza mindenki.Még azok is,akik amúgy "hülyének születtek". Csak a megfelelő partnert kell megtalálni,hogy jó legyen a génkombináció,és a születendő gyermek egészséges legyen.
Nem vagyok szűz,de ezt nem akartam kihagyni.Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!