Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek? A szüleim túl konzervatívak!
szüleimmel nem jó a kapcsolatom..kiskoromban sokszor megvertek. Sosem beszélgettem még egy jót velük olyan lelkizőset mert sose veszik komolyan az ilyen dolgokat..számukra csak a suli a fontos hogy jól tanuljak de ha jól tanulok abba akkor másban találnak hibát.... Van még 2 tesóm . öcsém apa kedvence, mert fiu és rá hasonlít nővérem pedig életében nem kapott rossz jegyet és bulizni se jár..én pedig pont a bulizós lökött lány vagyok..persze bulizni akarok menni könyörögnöm kell kb.. úgy érzem magam mint egy nevelőintézetben..fel se fogják hogy már 18 éves vagyok..kb bom sem lehet mert anya szerint ne a fiukon járjon az eszem..demég a legjobb bnőmmel is össze akar folyton veszíteni..hozzánk sose jöhet senki mert félek ha anya itthon van folyton bejön a szobámba h na mit csinálunk meg kezdi a hülyeségeit:SS Ráadásul úgy ellenőriz mint egy 8 évest... most van egy baráto 1 honapja de erről nem is tudnak..a barátom viszont már elszeretne jönni hozzánk. Én már vtam náluk de huhh ha anya ezt meg tudná..
Mondjuk szeptemberben elmek Angliába dolgozni hogy külön költözhessek. Már mondtam nekik Angliát de kb meg se hallják mert csak azt akarják hogy még5 év egyetem ezalatt csak tanuljak semmi buli semmmi pasi maximum egy elvben stréber fiu akivel évekig járok majd elvesz feleségül..
De korlátolt vagy.
Már miért ne lehetne boldog valaki,és miért ne tudna tanulni, ha 1* 1* elmenne bulizni?
És ha hagyná anyuci barátnővel csacsogni.
Hja,bocs.
Akkor kb maffiózó vagy, ha egyetem után (az kb 3 év alatt) ki tudtatok csengetni 1 kecót.
Vagy kölcsön.
Vagy 1 putri.
Mást nem tok elképzelni.
Az már legyen az én dolgom hogy kitudtuk fizetni a lakást.
Nem azt mondtam hogy ne bulizzon, de ne menjen a tanulás rovására.
Anyuci konzervatív? Felnő majd rájön hogy miért volt az..
Lázadj!:P
De most komolyan, mit tudnak csinálni ha nem fogadsz szót nekik? megvernek? nem adnak enni? kidobnak otthonról?
Úgyse teszik meg! Biztos sokszor hallottad már hogy csak jót akarnak neked, meg hogy féltenek, az én szüleim is mindig ezt mondják.
18 évesen már azért önálló döntéseket tudsz hozni, hivatalosan is azt csinálsz amit akarsz.
Tanulj szakmát, menj dolgozni és hagyd ott őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!