Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen vékony, lányok: nektek be jön a vékony pasi? F/23
23 éves vagyok és csak 62 kg...:(
Pedig eszek de mégse hízok.
Én is vékony vagyok. 20 évesen 74 kg. De emellé még 195 cm.
Azért nem hízol, mert gyors az anyagcseréd, vagyis ectomorph testalkatod van. Hízni maximum hosszú távon leszel képes. Vagyis ha gusztustalanul egészséges ételeket eszel és életmódot folytatsz, akkor azért olyan 40-50 éves korodra el fogsz tudni hízni, de az már nem a jó értelemben vett átlagosra való súlygyarapodás lesz.
Ha változtatni akarsz a testalkatodon, az egyetlen módszer ha testedzésbe fogsz. Én is kiszálkásítottam magam és a nők is mindjárt jobban vonzódnak hozzám külsőre, ha nem pálcika karom és ötéves kisfiú felsőtestem van.
egyik ismerősöm a 208cm magasságához csak 89 kg, abszolút nem vészes.
ha téged zavar, hogy vékony vagy, akkor inkább kezdj el edzeni otthon. de a lányok többségének bejön a vékony testalkat.
23 éves vagyok 180 cm magas, és ~66 kiló. Sokáig én 60 kiló körül voltam, de az utolsó években barátnőm elkezdett főzni a koliban (egyetemista vagyok), és elkezdtem hízni. Ezt a 6 kilót koliban szedtem fel, pont tegnap néztem hogy ki kell dobni 3 farmerom, mert már körbe se ér. :/
A lényeg, hogy elég rossz evő voltam. Sokat válogattam, nem is híztam. Ehhez hozzájárul, hogy napi 2-3* mindig el kell mennem wcre, és ebből arra következtettem, hogy gyors az anyagcserém. Viszont a koliban barátnőm előtt gáznak éreztem, hogy finnyásnak vagyok- a kapcsolatunk elején- és minden kaját megettem, és rájöttem, hogy hülye vagyok mert ezek jók! Barátnőm megtanított sütni főzni, még elég alap dolgokat, de azt elértem vele, ha megint valami "hülyeséget" megkívánok, akkor megcsinálom magamnak. Lehet furán hangzik, de ez a kis hízás is megváltoztatta az önbizalmam, és az önérzetem is javult.
A fenti válaszokkal is egyetértek. Kezdj el edzeni. És az étvágyad is nagyobb lesz talán.( Látom, írtad, hogy eszel, de lehet a gyors anyagcseréhez nem elég.)
Facebookon? Mi a lóf.asz, kérdező?
Egész tanulmányt, meg doktori disszertációt lehetne írni arról, hogy miért nem lesz nőd, ha az interneten várod a megváltást.
A nők vizuális lények. Nem elég ha látják a fotódat, ahogy te látod az övéket. Ennyitől nem tetszel meg senkinek.
Nem személyes találkozásnál nincsenek feromonok, amik hassanak a másikra.
Személyes találkozásnál tudod eladni magad valakinek. Ha a neten vicces vagy és úgy általában jó a dumád, a valóságban még lehet hogy nem az.
Az életben később sem a neten fogtok együtt lenni, ezért nem a net a fontos.
... És még 1000 dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!