Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit szolnatok, ha egy lany odajonne es megcsokolna titeket? ^^
Figyelt kérdés
Kepzeljetek el a helyzete, a folyoson vagytok, pl tamasztjatok a falat, a mobilotokat babraljataok, es egyszercsak egy lany,nos nem megan fox, de nem is hanynatok el magatokat tole, az arcotokra nyomna egy puszit. Ezt cukinak vagy inkabb visszataszitonak tartanatok? Erdeklodnetek utana a lany irant? Mit gondoltok? Esetleg lehetne szembol is, mondjuk egyenesen feleje menni, es a melkasara tenni a kezem es ugy adni neki puszit? :)2013. nov. 11. 00:43
11/19 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem
Ne ezen lovagoljatok xD
A vakmero jobb lett volna,mar latom :D
2013. nov. 11. 01:09
12/19 anonim válasza:
"Ne ezen lovagoljatok"
ಠ_ಠ Nem is szeretnék.
13/19 anonim válasza:
Te most őszintén hány éves vagy?... 13?
14/19 A kérdező kommentje:
15
2013. nov. 11. 01:35
15/19 anonim válasza:
én nagyon de nagyon örülnék neki :D 16/F
16/19 anonim válasza:
Mindjárt kelhetsz iskolába kérdező szép álmokat!:)
17/19 anonim válasza:
Ha tetszene a csaj akkor nagyon orulnek neki! :D es lehet vissza csokolnak
18/19 anonim válasza:
Merész dolog, de a korosztályodnak valószínűleg tetszik. Nekem túl direkt lenne és annyira nem biztos, hogy értékelném (attól függ, hogy ki a lány, alaphangon tetszik-e, mennyire ismerem, milyen a lány személyisége stb.), de én egy tizessel több vagyok.:)
19/19 anonim válasza:
Másképp nem tudod felkelteni az érdeklődését, csak így?
Mert ha ez az oka, nagy r.ibanc lesz belőled..
Mást meg nem tudok elképzelni.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!