Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini fiú vagyok. Mit adjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini fiú vagyok. Mit adjak a (fiú) szerelmemnek ajándékba szülcsinapjára?

Figyelt kérdés

már gyerekkorom óta szeretem, és végre összejöttük, és boldog vagyok nagyon nagyon!!!most lesz a születés napja, 17 lesz, és nemtiudom mit adjak neki. talán egy albumot gyerekkori képekkel?:S

16f

2013. nov. 10. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy 17 éves fiúnak még egy útszélén heverő elgázolt kutya tetemére is feláll, szóval a furulya vagy paripa tuti befutó ötlet.
2013. nov. 11. 05:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Csokivonat:-)
2013. nov. 11. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:
6%
huuu hogy de utálom aki ezt mondja szülcsinap, húznának zsákot a fejedre te homokos gyökér
2013. nov. 11. 09:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Vegyél neki ferreo-rossét! Az fehér csoki kokusz bevonóval nem lesz gáz ha fogszabájzós, vagy fehér csokit, én imádtam az ilyen kedvességet.
2013. nov. 11. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

ez király volt spricc2, mekkorát nevettem!

kérdező, próbálj meg nem tündibündi nyelven beszélni, nem 11 éves kiscsaj vagy, és komolyabban fognak venni

én is biszex vagyok, de az ilyen stílusú beszédtől kinyilik a bicska a zsebemben. Ne légy nyunyó!

2013. nov. 11. 18:06
 16/18 A kérdező kommentje:
kinyílik a bicska a kezedben? cigó vagy? ... komolyan nem tudsz tolerálni ennyire?
2013. nov. 11. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:

zsebemben

ezt egy mondás

nem szó szerint kell érteni

nekem alapjában véve tökmindegy

vagy megfogadod a tanácsomat vagy nem, te dolgod

2013. nov. 11. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:
nézd má homo és még fel is van háborodva. te elöl mész a másságtüntetésen?
2013. nov. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!