Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiú vagyok. Mit adjak a (fiú) szerelmemnek ajándékba szülcsinapjára?
Figyelt kérdés
már gyerekkorom óta szeretem, és végre összejöttük, és boldog vagyok nagyon nagyon!!!most lesz a születés napja, 17 lesz, és nemtiudom mit adjak neki. talán egy albumot gyerekkori képekkel?:S
16f
2013. nov. 10. 23:46
11/18 anonim válasza:
Egy 17 éves fiúnak még egy útszélén heverő elgázolt kutya tetemére is feláll, szóval a furulya vagy paripa tuti befutó ötlet.
13/18 anonim válasza:
huuu hogy de utálom aki ezt mondja szülcsinap, húznának zsákot a fejedre te homokos gyökér
14/18 anonim válasza:
Vegyél neki ferreo-rossét! Az fehér csoki kokusz bevonóval nem lesz gáz ha fogszabájzós, vagy fehér csokit, én imádtam az ilyen kedvességet.
15/18 anonim válasza:
ez király volt spricc2, mekkorát nevettem!
kérdező, próbálj meg nem tündibündi nyelven beszélni, nem 11 éves kiscsaj vagy, és komolyabban fognak venni
én is biszex vagyok, de az ilyen stílusú beszédtől kinyilik a bicska a zsebemben. Ne légy nyunyó!
16/18 A kérdező kommentje:
kinyílik a bicska a kezedben? cigó vagy? ... komolyan nem tudsz tolerálni ennyire?
2013. nov. 11. 18:22
17/18 anonim válasza:
zsebemben
ezt egy mondás
nem szó szerint kell érteni
nekem alapjában véve tökmindegy
vagy megfogadod a tanácsomat vagy nem, te dolgod
18/18 anonim válasza:
nézd má homo és még fel is van háborodva. te elöl mész a másságtüntetésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!