Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért becsülik meg a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért becsülik meg a külföldi férfiak jobban a magyar nőket, mint a magyar férfiak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég kés élén táncolós kérdés ez, de megkérek minden válaszolót, hogy normálisan válaszoljon, sértegetés és pocskondiázás nélkül, ha lehet. A saját bőrömön is tapasztaltam ezt, de legfőképp több barátnőnél, ismerősnél. Sokuknak külföldi barátja van és boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak. A magyar fiúkkal ez nem jött össze, pedig nem csak eggyel próbálkoztak, ahogyan én sem. Az én barátom olasz és a kapcsolatunk tökéletes. Az előző barátom német volt, vele is minden oké volt, de a magyarokkal nekem sem ment valamiért. Miért van ez? Nem általánosítok, biztosan van nagyon helyes magyar fiú is, csak mi nem bukkantunk rájuk, de nagyon sok az ilyen helyzet és nem értem, hogy miért. Fiúk, ti hogyan látjátok a dolgokat? 22/N.

2013. nov. 10. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ugyanez megy keletebbre: menj ki Kijevbe, nezd meg az atlag ukran lanyokat milyen szepek. Nekik egy atlagos magyar fiu mar "nyugati", es tapadnak rajuk. Azok meg persze hogy kapnak az alkalmon, tenyerukon hordjak, megbecsulik, a lany meg gondolom utana ilyen kerdeseket tesz fel...
2013. nov. 15. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Szia

En a keletı ferfıakrol tudok csak nyılatkoznı. nekık a magyar nö es a szlav tıpusuak altalaban a nöıdealjaık csak ındulj kı abbol, es most ne nevess szulejman ıs annak ıdejen nem török nöbe lett szerelmes hanem ugye Hürrembe :)

A szöke kek szemü tıpusu nöket nagyon szeretık,ılletve a feher börüeket. teljesen mas egy keletı ferfı gondolkodasmodja,mentalıtasa mınt a magyare. Ök meg mındent probalnak megadnı a nöknek, hozzateszem ehhez nem k....kent hanem nökent kell vıselkednı. A magyar ferfıak többsege nem tısztelı a nöket, nagyon keves kıvetel van ezalol, rengeteg szerepben kell a maı Magyarorszagon megfelelnıe egy nönek.Gondolok ıtt arra: dolgozzon,nevelje a gyerekeket,kıserje el öket külön orakra ha mar ıskolas,szakkörre stb.Otthon tökeletesen vezesse a jhaztartast,legyen lehetöleg mınden nap frıssen fözött etel,mosott es kıvasalt ruhak. Szepen feltakarıtott lakas,porszıvozva,felmosva, a kert gondozva,kısallatok ellatva...ez rengeteg "szerep" amıket meg mınd a munka utan kell ellatnıuk a nöknek,es szepen lassan ha egy nö ıgy probal valojaban mındennek eleget tennı leamortızalodık.ja es megjegyzem legyen mındemelett modell alkatu,tökeletes smınkkel,apoltan este odaadoan varva a ferjet. Mert a magyar ferfıak nagy többsege azt gondolja ez ıgy mınd megy ıs egyszerre. Csak egy kıcsıt felcserelnem a szerepeket amıt a maı magyarorszagon elö nöknek "vınnıük kell" a vallukon. Itt a Közel keleten a helyzet mas: itt a nö-nö,es nem haztartası robotgep. Valoban a legtçbbünk haztartasbelı de ıtt csak az otthon van,ha van gyerek akkor az,sokkal könnyebb ıtt es ıgy ebben a formaban megfelelnı.Igen legyen fött etel,legyen rend a lakasban,de mındemellett nem kell dolgoznı nıncs munkahely,hanem a ferj ellat teljes mertekben es lehetösegeıhez merten tökeletesen.Török ferjem van,szamomra az elet összehasonlıthatatlan mınt magyarorszagon volt,ıtt pozıtıvumok vesznek körül ott csak negatıvum volt a szamomra eleg eletemben,mondjuk talan en ezert ıs latom nagyon negatıvan amagyar ferfıakat,de sajnos en csak rossz peldat lattam a sajat hazassagomban ıs anno Magyarorszagon es a környezetemben ıs kıvetelek nelkül mınden rossz volt. 16 evet eltem hazassagban nagyon megbantam hogy nem sokkal hamarabb leptem kı a magyar hazassagbol,kötelessegtudoan toltam toltam azt a bızonyos szekeret de kar volt :(

Itt a Közel keleten tapasztaltam eleteöben elöször hogy egy ferfınak / ıszlam vallasu / mıt jelent a hüseg,mıt jelent az hogy tısztelı a feleseget,azaz engem. Egyetlen szavamra ha azt mondom szeretnek pl egy nadragaot, azt mondja persze termeszetesen menjünk el együtt vasarolnı... vagy ehhez hasonlo dolgok. Nem luxuseletröl beszelek,akkor elmehettem volna Dubaı-ba ıs tudjuk mıert,de nem az a tıpus voltam,hanem egyszerü dolgokrol: tıszteletröl,kedvessegröl,szeretetröl amıkor odafıgyel valakı a masık emberre. Bızalomrol beszelek,amıkor a ferj valoban hazajön muka utan es nem ket oras kesessel eppen a szeretöjetöl,aztan hazugsagokkal traktalja a feleseget. nalunk nagyon fontos acsalad, a hazassagban szerepet jatszo bızalom,nıncs külön utakon valo elmenetelgetes pl a baratokkal, hanem együtt,közös programok.

Nekem mınt ırtam nagyon rossz,aljas es sunyı ferjem volt a magyar ferfı,csak egy pelda: elment maganak cıpöt vennı,eleg messze laktunk a varostol autpval elment mert esküvöre voltunk hıvatalosak..Fel napıg odavolt,este hazajött a cıpövel kerdeztem na merre jartal hogy sıkerült a vasarlas? Ö persz e jajj hulla faradt vagyok,alıg kaptam megfelelö cıpöt olyan sok boltot kellett vegıgjarnom bla bla bla..mıvel nagyon draga volt a cıpö amıt vett es garancıalıs volt fel even keresztül gondoltam elteszem a blokkjat en mınt precız feleseg. Kıvettem a cıpösdobozbol a blokkot es megneztem a cıpö arat de a ferjem azt mar elfelejtette,hogy a blokkot az idöpont ıs rajta van mıkor vasarolta a boltban? Kıderült orakkal elöbb megvette kb volt vagy 7 ora különbseg a nekem mondott es a blokon szereplö ıdöpont között.Akkor mar tudtam hazudık,amıkor szepen rakerdeztem akkor össze-vıssza habogott hogy talalkozott egy közös ısmerössel es együtt ebedeltek..Nem kellett több magyarazkodas. Na ıtt ılyen nem fordul elö..A valasunk folyamataban derült kı hogy a magyar ferjemnek a 16 ev hazassag alatt 50 növel volt viszonya,ennek a fele a baratı körünkben talalhato szınten kısgyermekes csaladok felesegeı voltak,tehat az anyukak. Ujje,most mınden egyes ferjnek mondtam volna el sorban hogy hoppa a te feleseggel ıs joban volt meg a tıeddel ıs?En senkınek nem szoltam csak amıkor pl az egyık feleseg megkerdezte mıert valtatok el?Olyan gyönyörü csalad voltatok tı együtt...?Erre en azt valaszoltam: "kedvesem" csupan csak azert mert veled ıs lefeküdt a volt ferjem de megnyugtatlak rajtad kıvül meg 49 masık növel es nem tudom neked vagy a többıeknek mıt ıgert,de hala ıstennek mınden kıtudodott es ennek en most veget vetek egyszer es mındenkorra. jelzem mındez fel ev leforgasa alatt felgöngyölitödött,könyvet ırhatnek.Kepzeld magad ele a nö arcat es meg hozzatettem megkerem az eletben többet ne keressen,mert ha nem tarja be akkor elmondom a ferjenek ıs mık törtentek akkor mar voltak reszben bızonyıtekok ıs..tehat ujje magyar ferjek nekem soha többet az eletben amıg a Föld gömbölyü nem kellene magyar ferfı. talan ılyen es hasonlo törtenek mıatt keres sok nö mas orszagbelı ferfıt, talan elgondolkodhatnanak a magyar ferfıak ıs kıcsıt mı a fontos,es mıt jelentene az öszınteseg es a tısztelet a tarsunk ırant...

2015. febr. 6. 09:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon sajnálom, hogy ennyit kellett szenvedned, ez az egész nagyon szomorú. Az ex férjed egy patkány, ennyi. Sok boldogságot kívánok neked és a családodnak!
2015. febr. 25. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
A magyar férfiak lusták, nem segítenek a házi munkában, nem tiszelik a nőket csak arra kell nekik, eszük ágában sincs hűségesnek lenni, nem is udvarolnak, ha már fizetnek egy pohárral, már azt várják tedd szét a lábad. A legtöbbre nem lehet felnézni, annyira lehuzóak, negatívak, és csak panaszkodnak. Olvastam, hogy lenézik őket főleg nyugaton, nekik inkább távolkeleten van jó hírük. Kelet eu nő vagy, sikeres vagy nyugaton, mert a nők a fajfentartás miatt értékesek vagyis, minnél szebb vagy annál jobb, mivel nyugaton nem túl szép az átlag nő így sikeresebbek a magyar lányok. Az egy dolog, hogy nem tetszik a magyar férfiaknak, hogy elviszik a szebb nőket. Az én családomban is átlag feletti kinézetű nők vannak egyiknek olasz párja lett, a másiknak arab orovos a harmadiknak meg magyar katona vezető bosztásban, de nem élnek jól mármint a 3.-ik, a másik kettő viszont boldog kapcsolatban van. Magam is tervezek külföldre menni, de kényszerből nem kapok munkát és belegondolva, ha kapnék is öregkoromra egy ft nyugdíj nem fog járni az elöregedő társadalom miatt, nem akarok úgy járni mint anyukám, aki szült 3 gyereket abból egy meghalt, mert vérrög ment szívére és mégsem mentették meg, holott mást 60-70 éveseket ugyan ezzel a problémával megmentenek. Anyukám végigdolgozta az egész életét megbecsülést még sem kap, ez az ország rossz emberek helye lett, tele van gonosz, kárörvendő, másoknak rosszat akaró emberekkel. Nyugatom más minden egyszerűen szeretnék ebből a folytó környezetből megszabadulni, ahol akár mit teszel, lehetsz jó ember, szép is lehetsz, tanult is nincs rád szükség, mert mindenhová csak rokonok pajtik kellenek.Olyan, mintha a pokolban élnénk, ahol épp a fordított dolgok, és gonosz emberek lennének a megfelőek, nem csoda, hogy a magyar lányok elvágynak ebből a fertő országból.
2019. márc. 26. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!