Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik meg a külföldi férfiak jobban a magyar nőket, mint a magyar férfiak?
Szia
En a keletı ferfıakrol tudok csak nyılatkoznı. nekık a magyar nö es a szlav tıpusuak altalaban a nöıdealjaık csak ındulj kı abbol, es most ne nevess szulejman ıs annak ıdejen nem török nöbe lett szerelmes hanem ugye Hürrembe :)
A szöke kek szemü tıpusu nöket nagyon szeretık,ılletve a feher börüeket. teljesen mas egy keletı ferfı gondolkodasmodja,mentalıtasa mınt a magyare. Ök meg mındent probalnak megadnı a nöknek, hozzateszem ehhez nem k....kent hanem nökent kell vıselkednı. A magyar ferfıak többsege nem tısztelı a nöket, nagyon keves kıvetel van ezalol, rengeteg szerepben kell a maı Magyarorszagon megfelelnıe egy nönek.Gondolok ıtt arra: dolgozzon,nevelje a gyerekeket,kıserje el öket külön orakra ha mar ıskolas,szakkörre stb.Otthon tökeletesen vezesse a jhaztartast,legyen lehetöleg mınden nap frıssen fözött etel,mosott es kıvasalt ruhak. Szepen feltakarıtott lakas,porszıvozva,felmosva, a kert gondozva,kısallatok ellatva...ez rengeteg "szerep" amıket meg mınd a munka utan kell ellatnıuk a nöknek,es szepen lassan ha egy nö ıgy probal valojaban mındennek eleget tennı leamortızalodık.ja es megjegyzem legyen mındemelett modell alkatu,tökeletes smınkkel,apoltan este odaadoan varva a ferjet. Mert a magyar ferfıak nagy többsege azt gondolja ez ıgy mınd megy ıs egyszerre. Csak egy kıcsıt felcserelnem a szerepeket amıt a maı magyarorszagon elö nöknek "vınnıük kell" a vallukon. Itt a Közel keleten a helyzet mas: itt a nö-nö,es nem haztartası robotgep. Valoban a legtçbbünk haztartasbelı de ıtt csak az otthon van,ha van gyerek akkor az,sokkal könnyebb ıtt es ıgy ebben a formaban megfelelnı.Igen legyen fött etel,legyen rend a lakasban,de mındemellett nem kell dolgoznı nıncs munkahely,hanem a ferj ellat teljes mertekben es lehetösegeıhez merten tökeletesen.Török ferjem van,szamomra az elet összehasonlıthatatlan mınt magyarorszagon volt,ıtt pozıtıvumok vesznek körül ott csak negatıvum volt a szamomra eleg eletemben,mondjuk talan en ezert ıs latom nagyon negatıvan amagyar ferfıakat,de sajnos en csak rossz peldat lattam a sajat hazassagomban ıs anno Magyarorszagon es a környezetemben ıs kıvetelek nelkül mınden rossz volt. 16 evet eltem hazassagban nagyon megbantam hogy nem sokkal hamarabb leptem kı a magyar hazassagbol,kötelessegtudoan toltam toltam azt a bızonyos szekeret de kar volt :(
Itt a Közel keleten tapasztaltam eleteöben elöször hogy egy ferfınak / ıszlam vallasu / mıt jelent a hüseg,mıt jelent az hogy tısztelı a feleseget,azaz engem. Egyetlen szavamra ha azt mondom szeretnek pl egy nadragaot, azt mondja persze termeszetesen menjünk el együtt vasarolnı... vagy ehhez hasonlo dolgok. Nem luxuseletröl beszelek,akkor elmehettem volna Dubaı-ba ıs tudjuk mıert,de nem az a tıpus voltam,hanem egyszerü dolgokrol: tıszteletröl,kedvessegröl,szeretetröl amıkor odafıgyel valakı a masık emberre. Bızalomrol beszelek,amıkor a ferj valoban hazajön muka utan es nem ket oras kesessel eppen a szeretöjetöl,aztan hazugsagokkal traktalja a feleseget. nalunk nagyon fontos acsalad, a hazassagban szerepet jatszo bızalom,nıncs külön utakon valo elmenetelgetes pl a baratokkal, hanem együtt,közös programok.
Nekem mınt ırtam nagyon rossz,aljas es sunyı ferjem volt a magyar ferfı,csak egy pelda: elment maganak cıpöt vennı,eleg messze laktunk a varostol autpval elment mert esküvöre voltunk hıvatalosak..Fel napıg odavolt,este hazajött a cıpövel kerdeztem na merre jartal hogy sıkerült a vasarlas? Ö persz e jajj hulla faradt vagyok,alıg kaptam megfelelö cıpöt olyan sok boltot kellett vegıgjarnom bla bla bla..mıvel nagyon draga volt a cıpö amıt vett es garancıalıs volt fel even keresztül gondoltam elteszem a blokkjat en mınt precız feleseg. Kıvettem a cıpösdobozbol a blokkot es megneztem a cıpö arat de a ferjem azt mar elfelejtette,hogy a blokkot az idöpont ıs rajta van mıkor vasarolta a boltban? Kıderült orakkal elöbb megvette kb volt vagy 7 ora különbseg a nekem mondott es a blokon szereplö ıdöpont között.Akkor mar tudtam hazudık,amıkor szepen rakerdeztem akkor össze-vıssza habogott hogy talalkozott egy közös ısmerössel es együtt ebedeltek..Nem kellett több magyarazkodas. Na ıtt ılyen nem fordul elö..A valasunk folyamataban derült kı hogy a magyar ferjemnek a 16 ev hazassag alatt 50 növel volt viszonya,ennek a fele a baratı körünkben talalhato szınten kısgyermekes csaladok felesegeı voltak,tehat az anyukak. Ujje,most mınden egyes ferjnek mondtam volna el sorban hogy hoppa a te feleseggel ıs joban volt meg a tıeddel ıs?En senkınek nem szoltam csak amıkor pl az egyık feleseg megkerdezte mıert valtatok el?Olyan gyönyörü csalad voltatok tı együtt...?Erre en azt valaszoltam: "kedvesem" csupan csak azert mert veled ıs lefeküdt a volt ferjem de megnyugtatlak rajtad kıvül meg 49 masık növel es nem tudom neked vagy a többıeknek mıt ıgert,de hala ıstennek mınden kıtudodott es ennek en most veget vetek egyszer es mındenkorra. jelzem mındez fel ev leforgasa alatt felgöngyölitödött,könyvet ırhatnek.Kepzeld magad ele a nö arcat es meg hozzatettem megkerem az eletben többet ne keressen,mert ha nem tarja be akkor elmondom a ferjenek ıs mık törtentek akkor mar voltak reszben bızonyıtekok ıs..tehat ujje magyar ferjek nekem soha többet az eletben amıg a Föld gömbölyü nem kellene magyar ferfı. talan ılyen es hasonlo törtenek mıatt keres sok nö mas orszagbelı ferfıt, talan elgondolkodhatnanak a magyar ferfıak ıs kıcsıt mı a fontos,es mıt jelentene az öszınteseg es a tısztelet a tarsunk ırant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!