Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csináltatok már ilyet strandon?
en a balatonban csinaltam, bent ahol nincs senki.strandon nem mernem. jo erzes volt szabadnak lenni:)
20l
Strandon nem, mert azért mégis csak undorító dolog, de voltam már nudista strandon ott simán csináltam, de mivel messze volt így nem mindig jött össze. De van a közelben egy szabadtéri tó ahol vannak olyan részek ahol alig, alig van 1-1 ember ott simán megcsináltam, parton levettem a fürdőgatyát és úgy úszkáltam a vízben. Na meg a párommal egyszer már naplementekor a parton levettük a gönceinket és meztelenül másztunk be nyakig érő részre és ott romantikáztunk :) Na azt az élményt sem lehet elfelejteni és volt hogy úgy úsztunk át egyik oldalról a másikra, és ott kb térdig érő vízbe ledőltünk és néztük a naplementét, majd vissza úsztunk és picit játszadoztunk :)
Ezek jó élmények bár valóban nem strandra valóak, de néha néha érdemes kipróbálni legjobb akkor ha ember a párjával van, de egyedül is nagyon jó érzés.
Én is kipróbáltam már, de én nem ilyen fiatalon mint Te.
Egyszer a barátnőmmel voltam a medencében és lehúzta a nadrágomat. Rendkívül izgalmas és jó élmény volt. Utána kipróbáltam az úszást is mint Te.
Fantasztikus érzés meztelen úszkálni.
Egyáltalán semmi undorító nincs benne ha úgy és ott csinálod, ahol senki nem vehet észre.
Nudista strandon nyilván szabadabban csinálhatod, de medencés nudita strand nem igazán van, csak tavas.
34/F
Csatlakoznék valakihez itt Szegeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!