Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek tetszik, ha egy csaj 10-12 cm magas magassarkút és miniszoknyát hord?
Az utolsó válaszadóval maximálisan egyetértek.
Ez legalább egy igazán nőies összeállítás, szemben mondjuk a farmer + póló + tornacipő kombóval.
Persze azért itt se csak végletek vannak.
Például egy 5-6 cm-es sarok is bőven elég lenne (sőt szebb, bájosabb szerintem), ill. a szoknya is sokkal szebb szerintem ha kicsit hosszabb (mondjuk picivel térd fölé érő). Ráadásul vannak hosszabb A-vonalú szoknyák is, amik igazán pompásan tudnak kinézni.
Amúgy milyen dolog az már, hogy mostanában a férfiak leqrvázzák a nőiesen öltözködő lányokat? Azt értem, hogy a lányok egymást irigységből "ostorozzák", de a férfiaktól ez elég fura. Régebben odavoltak a fiúk a csinos, nőies lányoktól, bókoltak nekik, ...stb. Most meg jobban bejön a trampli megjelenés, ami a tömeget jellemzi? Azért ez érdekes. :(
Nem értem mi a baj a farmer-tornacipővel.
A jó nő a legszakadtabb cuccban is jó nő, a tramplin pedig a csoda sem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!