Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy olyan pasival akinek 6 testvére van és a szülei nyolcan laknak egy szobában?
nagyon büszke lehet rá ha már a kapcsolat elején elmesélte neked a családi helyzetét.
nos, nem vonzanak az ilyen emberek, tehát nem járnék vele.
Bármilyen okból kerülhettek ilyen helyzetbe, nem tudhatod, hogy mi az oka ennek. Lehet, hogy elárverezett ház mellett örülnek, hogy legalább ekkroa fedél van a fejük fölött. Az, hogy valaki szegény, az nem egyenlő azzal, hogy koszos és igénytelen is. Néhány órás látogatásba senki nem hal bele, max majd máskor te hívod át a szülőket, ennyi.
Én azt mondom, amíg nem ismered ennek a hátterét, addig ne ítélj előre. Van olyan rokonom, akiről tudom, hogy nagyon nincs toppon anyagilag, még is tiszta, normális ember, a lakása is az és ha vendégségbe megyünk, az utolsó kis pénzét is üdítőre és rágcsálni valóra költi, hogy nekünk jó legyen...
hát mélyen elgondolkodtam, ki és mi okból tesz fel egy ilyen kérdést a gyakorin. Erre jutottam,
hogy ki kérdez:
1. a lány, kivel kösse össze életét / valószínűsége:1,5%
2. a fiú, hogy meghívja-e a lányt /valószínűsége: 0,5%
3. "barátnőt" macerálni vágyó orrát beleütő unatkozó nő /valószínűsége: 38%
4. A kis szobácska kérdez itt,kétségbeesetten/ valószínűsége: 60%
Úgyhogy szerintem a valószínűleg legjobb, segítő válasz: ne félj, kis szobácska, ahol elfér nyolc ember, ott elfér kilenc is, nem rúgják ki az oldalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!