Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Miért nézitek meg a nőket? Mi benne a jó? Mire gondoltok ha láttokegy jó nőt az utcán?
Az, hogy mire gondolok, miközben nézek egy nőt sok mindentől függ.
Pár példa:
Aranyosnak, kedvesnek, SZERÉNYNEK tűnő visszafogott lány: Olyan aranyos, de jó lenne barátnőnek!
Tipikus jó nő, de nem esik bele a fenti kategóriába, viszont nem tűnik egoistának, vagy bunkónak: Wow, hú de meg(sípszó).
Szép nő, de süt róla az egoizmus és az önteltség: Egoista hülye k.
Én általában ezeket szoktam gondolni, azt viszont hozzá kell tennem, hogy az életben nem szoktam magam vulgárisan kifejezni.
Nyilvánvalóan arra szoktam gondolni, hogy Istenem, milyen jó lenne megismerkedni vele, tehát azzal, aki éppen tetszik ránézésre!
Mi ebben a meglepő? Szerintem teljesen egyértelmű a kérdés! Ti lányok, nők nem így vagytok ezzel a dologgal? A szépség gyönyörködtet, szerintem valahogy így lehetnek a szenvedélybetegek is, csak más értelemben. Ráadásul, nálam mindez fokozottan igaz, mert sajnos nekem a nők hiányoznak a legjobben az életemből. Emiatt én talán még jobban megfigyelem őket, és még jobban vágyok rájuk, mint az átlag. Nálam a szépség már átcsap nagyfokú szenvedésbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!