Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor lehet legkorábban csókolózni? (NEM SZÁJRAPUSZI! )
Figyelt kérdés
Én is válaszolok a kérdésemre:SZRINTEM NAGYJÁBÓL 13 ÉVESEN, ESETLEG 12.
Szerinted?
2013. nov. 9. 19:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem legkorábban megismerkedés után.
2/7 anonim válasza:
reggel hatkor
előtte nem vagyok hajlandó ezért felkelni
3/7 anonim válasza:
12 évesen mi a faszt akarsz csókolózni? 16 év előtt annyira felesleges felnőtteset játszani.
4/7 A kérdező kommentje:
honnan tudod mennyi vagyok?
2013. nov. 9. 19:12
5/7 anonim válasza:
Mindenki tudja ezen az oldalon. A nevedet, lakcímedet is.
6/7 viva75 válasza:
Én 13/L vagyok.Szerintem 16 de inkább 17,mert minek csókolóznál ha úgyse lehet 16 évesen egy rendes kapcsolatod? A 16 évesnél fiatalabb fiúknak a lányok még csak esélyt se adjanak arra, hogy már megértek.
Egyik fiú osztálytársam már 3.-ban járt egy elsőssel!!!! Kiálltak az udvar közepére és ott csókolóztak. Nagyon undorító volt nézni őket ahogy túlontúl falták egymást. Aztán szakítottak és egy osztálytársammal kezdett járni és miután szakítottak olyanokat mondott, hogy belepisilt a lány szájába(???). Mindig van valami 2-3 évvel fiatalabb barátnője. Lassan feléli az iskolát.
7/7 anonim válasza:
én 9 évesen kezdtem el csókolózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!