Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy pasinak tetkója van? (kort is légyszi)
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 15:19
1/12 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig még szexi,de amikor tele van varrva a teste az undorító. 14
3/12 anonim válasza:
imádják, aki azt mondja h nem azis imádja :) csak tudat alatt... ezzel nincs baj :) amint kigyúrtam magam rendesen meg lesz pénzem rá énis varratok valamit
4/12 anonim válasza:
huu én imádom a tetkós pasikat: D szerintem nagyon szexi tudd lenni :D de azért vannak olyan pasik akiknek nagyon nem áll jól..és taszító 19
5/12 anonim válasza:
nálam elvárás, mert én meg egy televarrt nő vagyok
6/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi és hol. Mert az is árulkodó tud lenni.
7/12 anonim válasza:
Hmm..hát szexi, beindít :) DE nem az agyon tetováltra gondoltam. :) 20/L
8/12 anonim válasza:
ha csak 1-2 van az nagyon tetszik, ha több, az meg nagyon taszít. de természetesen attól is függ mi van rá tetoválva :)
9/12 anonim válasza:
Nem szeretem, mondhatni taszít, de most megtetszett egy srác, akinek van tetkója, és nem zavar. Ha tetkóval ismerem meg, és fogadom el, nem baj, de ha együtt vagyunk, és varratna egyet nem örülnék.
L17
10/12 anonim válasza:
Alapvetően nem tetszik.
De nem olyan fontos kérdés. A páromnak mindkét karja ki van varrva, és mégis beleszerettem. Eleinte fura volt, aztán megszoktam. Még többet is akar csináltatni. Igazából az ő teste, csinálja ha akarja. Miután nem egy testbe, hanem egy teljes emberbe szerettem bele, nem sokat számít.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!