Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem..
Mert rossz tapasztalatotok van,azért kell el ítélni minden Romát?
Szégyellem hogy magyar vagyok.
Egy félig magyar félig roma barátom van.Lassan 2 éve hogy együtt vagyunk.
Nagyon szeretem,sosincs köztünk semmi gond ,a családját is szeretem nagyon rendesek.
Nem mindenki egyforma ugyan úgy ahogy a magyarba sem.
További szép estét.
Hát tényleg, miért kellene jelenteni?
A kérdés egy teljesen valós problémát fogalmaz meg és a rá adott válaszok jól jellemzik a mai társadalmat.
A "magyar" egy igazi rasszista félállat fajta, főleg az, amelyik mostanában burjánzik fel a trágyagödör mélyéről.
Az igazi magyarok nem ilyenek. Mi, magyarok szégyelljük ezt a jobbikos, náci, soviniszta csürhét, akik annyira magyarok, hogy nagy kezdőbetűvel írják hogy "Magyar", de verset egyet sem tudnak (a Székely Himnuszon kívül), a népi kultúráról egyik sem hallott (talán a rovásírásról, esetleg), nem tudják ki volt Petőfi Sándor sem azt, hogy ki volt Bartók Béla vagy Teller Ede.
Kedves Kérdező!
Én szívesen járnék cigány fiúval, sőt, 7 évig volt cigány pasim, és több is volt, akivel lefeküdtem az elmúlt 20 évben. A mai napig a legkedvesebb emlékeim kötődnek hozzájuk.
"Szégyellem hogy magyar vagyok.
A "magyar" egy igazi rasszista félállat fajta,
főleg az, amelyik mostanában burjánzik fel a
trágyagödör mélyéről.
Az igazi magyarok nem ilyenek. Mi, magyarok
szégyelljük ezt a jobbikos, náci, soviniszta
csürhét, akik annyira magyarok, "
Mi is, hogy azok vagytok!
A sok rossz tapasztalatok miatt nem a magyarok a hibásak, feleslegesen károgtok.
Akkor pölö kanadában is "rasszisták, jobbikosok, soviniszták" vannak?
Nem mindenki olyan mint (talán a kérdező, ha nem kamu), és ezt a rasszistázós nyivákolásotokkal nem fogjátok megoldani!
# Inkább egy roma fiúval,mint ennyi undorító rasszista köcs*öggel, akik válaszoltak.
:) ezen besírtam.
Rasszizmussal harcolsz a rasszizmus ellen. Neked aztán kimosták az agyad rendesen.
" Rasszizmussal harcolsz a rasszizmus ellen."
Az ilyen liberráltak csak ennyit tudnak, telepofával magyarozni, de ha valaki ,egsérti a kedvenceiket akkor aztán jól "odamondanak". :)
Járjanak azzal akivel akarnak, nem kár értük ha egyszer belefutnak egy nem túl tisztességes egyénbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!