Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két csaj elkezd verekedni (20 éves korosztály) mi alapján dōl el leginkább hogy ki gyōz?
Szoval ha egyik sem harcmūvèsz, hanem átlagos csajok?
Mi az ami leginkább meghatározò?
Aki esetleg látott vagy rèszese volt az lègyszi írja le hogy hogy zajlott.
Szia. Én egyszer sajnos keveredtem egy ilyen verekedésbe, bár a mai napig nem tudom, hogy mi váltotta ki a támadómból az agressziót...
Éjszaka kutyát sétáltattam, és épp egy szórakozó hely előtt mentünk el, amikor az amúgy józan lány meglátott engem, és nekem rontott...
Először úgy meglepődtem, hogy egy 10 msp-ig fel se fogtam, hogy mi van, addig tépte a hajam, aztán elengedett, és neki akart menni a kutyámnak.
Mivel én elég aktív kutyás vagyok, és a kutyám az életem, akibe nem kevés időt beleöltem már, hogy mindenféle vizsga, meg verseny eredmény meg minden meglegyen, mikor láttam, hogy a kutyám akarja bántani megfogtam a karját, magam elé rántottam, és egy ütéssel kiütöttem...nem rendelkezek semmilyen harcművészeti múlttal, csak pont szerencsésen találtam el, mert rögtön kifeküdt. Akkor egy pár ember nekem támadt,persze csak verbálisan, hogy mit is képzelek én magamról...pont én, aki semmit se csinált.
Akkor telt be nálam a pohár, mert szerintem ezt direkt előre megbeszélték, csak nem erre a végeredményre számítottak, és amikor én "győztem" meg háborogtak, szépen elővettem a telefonomat, és kihívtam a rendőröket.
Amúgy nem hívtam volna ki őket, mert nem akartam én semmi ügyet ebből, de az, hogy még nekik állt feljebb betette a kaput nálam.
Kijöttek, és feljelentettem a csajt, meg azokat, akik nekem támadtak, és mivel szórakozó hely előtt történt kamera felvétel is volt az egészről, így a csaj kapott egy kis pénzbírságot, a srácok pedig figyelmeztetést...
Még én is kaptam figyelmeztetést, mert kiütöttem a lányt...ezen is kiakadtam, de nem érdekel, mert a leányzó fizethetett. Azóta nem találkoztam velük.
Szóval ,a kérdésre válaszolva, szerintem sok múlik a szerencsén is, meg talán az is az én előnyömre fordítható, hogy a kutyázás miatt rendszeresen mozgok, és elég fitt vagyok.
Ha pláza pics@k akkor az dönt hogy melyiknek van nagyobb műkörme. Amelyiknek nagyobb van, könnyebben le tudja szúrni vele a másikat.
Remélem kellőképpen hülye választ tudtam adni a hülye kérdésedre!
súly, bátorság.
plusz lányok között is van, aki nem csirkeviadaloskodik, hanem üt.
ha vki csak a karmait villogtatja ököl ellen, az nem sokat ér...
egyébként gyorsaság is lehet tényező, de ha vki tudja, hova üssön pontosan, az is gyorsan el tud dönteni egy ilyen "viadalt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!