Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljon egy fiú ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon egy fiú ha elkapott egy hüvelygomba fertőzést? Bővebben lent

Figyelt kérdés
nagyon úgynéz ki hogy elkaptam egy hüvelygomba fertőzést,(viszket,a makk piros,és látni rajta ilyen kis fehér cuccokat) barátnőmnek is a tünetei a hüvelygombára utalnak. Azt szeretném kérdezni hogy van ez a canesten kenőcs, ez használna ha azzal kenném minden nap?? elmúlna tőle?
2009. nov. 16. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:

igen, de a barátnödet is kezelni kell mert ujra visszakapod

neki canesten combi (kup és kenöcs) .. és pár napig no sex

2009. nov. 16. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:

igen, kenegsd a canesten krémmel legalább egy hétig.

de betadine kenőccsel is kenegetheted.

barátnődnek viszont nemelég a krém csak, ő hazsnáljon canesten hüvelytablettát is.

2009. nov. 16. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, ő megy is kezeltetni magát, én is kenhetem azzal a kenőccsel??
2009. nov. 16. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2009. nov. 16. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
na mosst h. a férfiak kimentek... beszéljük hüvelygombárol
2009. nov. 16. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:
canesten plus ezvan most itthon ilyennel tudom kenni, barátnőm még ma este betolja a kúpot, akk most kb 2hétig hanyagolni kéne a szexet igaz?? amig el nem múlik rendesen.
2009. nov. 16. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Mielőtt mindenfélét feltolnátok, meg kenegetnétek magatokat össze-vissza, látogassátok meg a legközelebbi Bőr és Nemi Beteggondozót...

Az összes gyógyszer és gyógyhatású készítmény használatijába benne van, hogy "kérdezze meg orvosa véleményét"...

És lehetőleg, ha ilyen felelőtlenek vagytok, csak egymással közösüljetek...merthogy nektek valami nemi úton terjedő betegségetek van az hótziher...

2009. nov. 16. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

canesten plus-szal ne kenegesd, az nemarra való, és nemis szabad.

a sima canestennel kenegesd a péniszed, az való a nemi szervekre is.

menj, vegyél a patikában sima canesten krémet. nem plus-t, hanem simát.

vagy, ha a barátnőd megy kezeltetni magát, akkor szólhat az orvosnak, hogy nekedis írjon valami krémet, de valszeg úgyis a canestent írná.

2009. nov. 16. 16:45
 9/9 A kérdező kommentje:

okés,

köszönöm szépen!

2009. nov. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!