Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz h 18 éves létemre életemben egyszer jártam buliban? Ráadásul akkor egyszer is kidobtak onnan.
Figyelt kérdés
haverjaim már basztatnak h milyen élettelen hülye vagyok2013. nov. 7. 21:03
2/13 anonim válasza:
Miért dobtak ki? Részegen lehugyoztál egy ribaņçot? :)
3/13 Crood válasza:
Nevetőgörcsöt kaptam, a második mondatodon..Elképzeltem egy bizonyos hangsúllyal..:DD
4/13 anonim válasza:
22 éves vagyok, soha nem voltam buliban. Discoba jártam ,de ott is társtulaj és rendezvényszervező voltam, tehát dolgozni mentem...
Nem érzem gáznak ,se cikinek, se semmi... Attól még senki nem lesz élettelen hülye, hogy nem jár bulizni...
Ezer más formája van a kikapcsolódásnak, szórakozásnak, társasági életnek...
5/13 A kérdező kommentje:
#2: Nem :DD Amúgy valami cérnaszál lógott az egyik csaj ruhájából,láttam hogy próbálja leszaggatni de nem bírta,nálam meg volt bicska és mentem felé,hogy segítsek neki,erre meg sok hülye azt hitte hogy le akarom szúrni és elkezdtek sikítozni stb...
4: Én is így gondolom.
2013. nov. 7. 21:10
6/13 anonim válasza:
Ez jó XD na ilyen sztorit még nem Hallottam :D am sok ilyen embert ismerek, u.h. egyedül nem vagy ezzel, az tuti :))
7/13 anonim válasza:
Én se nagyon jártam ilyeneken - olyanon meg ahol "piájjunk haaaajnalig" - sosem.
8/13 anonim válasza:
bicska volt nálad?
szalonát sütni mentél discoba vagy mi a fsz?
9/13 A kérdező kommentje:
# 8: Nem,csak lusta voltam átöltözni,és meló ruhában mentem oda.
2013. nov. 7. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!