Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, válaszolnátok? 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, válaszolnátok? 21L

Figyelt kérdés
Ha egy lány külsőre is nagyon bejön,valamint bármiről el tudtok vele beszélgetni,akkor hamar kialakulhatnak érzések iránta,vagy több idő kell hozzá?
2013. nov. 7. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mmmhm.., így belegondolva van benne valami, kicsit dedós kérdés,,

mert hát azért,, tényleg? mert szerinted? jó nálam például nem, mert ilyenkor főleg, hogy még beszélgetni is tudunk bármiről futva menekülök a világ másik végébe, hogy remélhetőleg soha az életbe ne lássam többet,, és ha így belegondolok logikus azt hiszem hogy a legtöbb ember hozzámhasonlóan viselkedne..

de amúgy meg, szerintem pont ez az, hogy kell az a valami kis plusz, érzések szerintem kialakulnak ha már annyit dumáltok, meg bejön,, de szerelmes nem biztos hogy lesz, sok mindekivel ellehet jól beszélgetni azt nem kell hogy szerelmes legyél

2013. nov. 10. 08:44
 12/13 A kérdező kommentje:
ezt a mondatod nem egészen értem "főleg, hogy még beszélgetni is tudunk bármiről futva menekülök a világ másik végébe, hogy remélhetőleg soha az életbe ne lássam többet", ha valakivel jól kijössz,megtalálod a közös hangot,akkor miért menekülnél?
2013. nov. 11. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:

jézusom kérdező,,, azt szarkasztikusan értettem,,nem esett le?, de egyébként meg pont erről beszélek..

"ha valakivel jól kijössz,megtalálod a közös hangot,akkor miért menekülnél?"

ezért is mondtam hogy dedós kérdés, vagy szerinted nem logikus?? illetve ezek szerint akkor igen, mert csak így gondolod. Szóval tök egyértlemű, neeeem kérdező, ha jól kijövök még, JÓ hogy nem alakulnak ki érzelmek....vagy ezt ilyen költői kérdésnek szántad?

szóval hogy biztosan értsd, igen valoszinüleg, ha jó kijöttök és BÁRMIRŐL tudtok beszélgetni, már hogy a francba ne alakulnának ki érzelmek.. igaz, lehet valakinek kicsit több idő kell, de ilyen helyzetben azért ez könnyen megy, FŐLEG, mivel ha feltételezzük hogy bármiről jól elbeszélgettek meg bejöttök egymásnak akkor már eleve érzel valamit a másik íránt különben nem lenne így

2013. nov. 11. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!