Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az abortusz? Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az abortusz? Mennyi ideig tart és hogy végzik?

Figyelt kérdés
Sajnos 90% teherbe estem...lehet dedósnak hangzik,de 3 év után az 1. eset,és hát ebböl sokat tanultam... 2 hete késik,de viszont még nem fejeztem be a sulit ezért nem lehet gyerekem! elég érettnek érzem magam hozzá,és annyira sajnálom,de ennek igy kell lennie...holnap reggel megyek az orvoshoz,de kérlek titeket,segitsetek nekem! irjatok nekem az abortuszról,ha ne adja Isten arra kerül sor,tudjam mikor kell menni,hány hét terhesség után mennyi idejig tart és hogy fáj e stb...elöre nagyon köszönöm... és kérlek titeket,hogy ne adjatok durva válaszokat,mert tisztába vagyok a hülyeségemmel ami sajnos ugylátszik igy sikerült,és ezentúl tudom ,,hány óra,, de annyira félek!!!
2009. nov. 16. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy annál más e aki már szült és ugy csinálják neki de nagyon fáj! Igen vizsgálatok, megpróbálják először kézzel hogy elmenjen a baba. Aztán jön a védőnő aki oylan büntudatot ébreszt benned amiylet csak lehet, de te mégis tudod h neked is lesz jobb és a babának is(?!). A tágító is iszonytaosan fáj, a műtét hát közben alszol végülis... de utána fáj.

Ha még egyszer a választás előtt lennék nem tenném meg. A fizikai fájdalom egy dolog. A terhesség alatt és még utána is magammal voltam elfoglalva, hogy nem teszem tönkre az életem stb. Mostmár eltelt pár hónap. Ha ujra megtehetném nem vetetném el, komoylna inkább tanulok hajnalig meg stb. de azóta teljesen össze vagoyk omolva nem találom a helyem büntudatom van, az jár a fejemben miylne lett volna, halottak napján is egész nap rá gondoltam. Már tudom nem lesz teljes életem.

2009. nov. 16. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Tudod és az abortuszt főbenjáró bűnként tekintem. Sok elmélet van. Van aki azt mondja, hogy a megtermékenyített petesejt már egy új élet, pedig csak egy zigóta... Van aki azt mondja, hogy csak attól kezdve ember, hogy elkezdett csordogálni a vér az ereiben... rengeteg elmélet van a babákról... Én sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy... Kioktatni nem foglak, mert így is van elég bajod. Legközelebb majd azért védekezz! És sok sikert a beavatkozáshoz és búcsúzz el a kicsitől...
2009. nov. 16. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Ne legyen bűntudatod! Mondják itt sokan, hogy gyilkosság, meg már "dobog a kis szive"... az egy véletlen létrejött sejtcsoportulás ami benned van, még se lelke, se semmilye, nagyjábol emberi formája is csak a 3. hónap végére lesz.

Gondolom védekeztél, ezt szűrtem le az írásodbol, ezek után kiváncsi lennék, hogy a nagyon okosok akik szerint megérdemled mit csinálnának a helyedben.

Épp elég gond a fizikai fájdalom, lelkiekkel ne terheld magad... Minek tennéd tönkre több ember életét ezzel? Az még közel sem egy gyerek, csak egy baleset.

2009. nov. 16. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
De csináltál már tesztet amúgy? Nálam a következő történt: 72 órás tabira szorultam, bevettem időbe, semmi bajom nem lett tőle. Szokásos időbe menstruáltam, csak nagyon kevés volt. Gyanús lett persze a dolog, teszt...2 csík. Egyből doki. Csak az volt a gond, hogy UH-n semmi nem látszott, ott is csináltak tesztet, ismét pozitív. Megoldás? 1 hétig bent feküdtem méhen kivüli terhesség gyanújával, mindennap UH, nem volt leányálom (persze megérdemeltem). 1 hét után végre méhen belül találtak hangsúlyozom 0,5 cm-es! petezsákot. 3 nap múlva megvolt a abortusz. A tágítás fájt előtte kegyetlenül, de a műtét hamar megvolt, utána nem volt sok bajom. Ez 3 hónapja történt, azóta se vagyok túl a dolgon, igazából ez a kórházas dolog viselt meg nagyon. Én a baba dologgal úgy vagyok, hogy nem érzem ezt akkora bűnnek, márcsak a 0,5 cm petezsák miatt, szóval hogy nem volt még "rendes" baba. Persze ezt mindenki másképp látja. Természetesen soha többet nem akarom ezt átélni, és senkinek nem kívánom. Én ezelőtt sem ítéltem el az abortuszosokat, ezután se fogom.
2009. nov. 16. 17:02
 15/20 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm minden kedves emberkének a válaszokat! ez még nem 100%,tesztet nem csináltam ezért megyek inkább holnap nögyógyászhozz,az biztosabb! és anyukám és szerelmem is mellettem vannak! nagyon köszönök mindenkinek mindent,émég azoknak is akik a lelkemet mégjobban bántják,de ez nekem nem uj,vagyis tisztába vagyok azzal hogy egy babáról van szó... de inkább igy legyen,minthogy szüljek egy gyereket ilyen fiatalon,és tökretegyem mindkettönk életét,és majd ha a gyerekem megnöl akkor menjek szórakozni stb...(mint sokan)... én inkább elvetetem,akár mennyire is levert vagyok,és fáj a szivem,mi általában védekezünk,de 2,5 év után becsúszott,van ahol ez sürün elöfordul,én nagyon sokat tanultam ebböl az esetböl akár hogy is van az egész! ha baj van,ha nincs...még most is minden nap azért imátkozom hogy bárcsak egy megfázás vagy valami apróság legyen...de hát nincs mit tenni...az a tudat tesz boldoggá hogy a bajban ott van velem anyukám és párom! és ha baj van inkább elvetetem az a babám akár hogy sajnálom,de én addig gyereket nem fogok szülni,még nem fejezem be a sulit,nem lesz munkahelyem és megfelelö anyigi hátterrem és biztonság egy babának egy családnak! elég sok ,,nincstelen,, gyerek él a világon... fiatal vagyok,de azért gondolkodok!kül 17 éves vagyok,és tudom van aki már 14-15 évesen vagy akár elöbb szül,és tudom mi mit jelent!

még1x köszönök mindenkinek mindent!!!

egy szomorú lány

2009. nov. 16. 21:45
 16/20 A kérdező kommentje:
szoritsatok nekem,ma megyek dokihoz,nem tul sokára,de annyira félek hogy rosszat mond!!! csak ne legyek terhes arra kérem az Istent!!!
2009. nov. 17. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Én szorítok nagyon! Aztán írd majd meg mi történt!
2009. nov. 17. 09:11
 18/20 A kérdező kommentje:
sziasztok! annyira megkönnyebbültem...egyt kis ciasztám van,és hát nem látni semiit,valami kialakulóban van,ami a nögyógyász szerint az hogy meg kell lennie,pénteken ujra el kell mennem...de azt hiszem minden rendben van...inkább ez a ciszta,mit egy abortusz! mindenkinek köszönök mindent,és nagyon kedvesek vagytok!!!puszi
2009. nov. 17. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy nem baba! Egy gyilkossággal kevesebb! Amúgy öreganyátok bigott! Jobb lenne a világ, ha a ti anyukátok is így gondolkodott volna az abortuszról, mint ti.
2009. nov. 17. 13:08
 20/20 anonim válasza:
Mennyi ideig tart, mire mindent elintézel? Tehát a terhesség megállapításától a műtétig.
2012. ápr. 5. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!