Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az abortusz? Mennyi ideig tart és hogy végzik?
Nem tudom hogy annál más e aki már szült és ugy csinálják neki de nagyon fáj! Igen vizsgálatok, megpróbálják először kézzel hogy elmenjen a baba. Aztán jön a védőnő aki oylan büntudatot ébreszt benned amiylet csak lehet, de te mégis tudod h neked is lesz jobb és a babának is(?!). A tágító is iszonytaosan fáj, a műtét hát közben alszol végülis... de utána fáj.
Ha még egyszer a választás előtt lennék nem tenném meg. A fizikai fájdalom egy dolog. A terhesség alatt és még utána is magammal voltam elfoglalva, hogy nem teszem tönkre az életem stb. Mostmár eltelt pár hónap. Ha ujra megtehetném nem vetetném el, komoylna inkább tanulok hajnalig meg stb. de azóta teljesen össze vagoyk omolva nem találom a helyem büntudatom van, az jár a fejemben miylne lett volna, halottak napján is egész nap rá gondoltam. Már tudom nem lesz teljes életem.
Ne legyen bűntudatod! Mondják itt sokan, hogy gyilkosság, meg már "dobog a kis szive"... az egy véletlen létrejött sejtcsoportulás ami benned van, még se lelke, se semmilye, nagyjábol emberi formája is csak a 3. hónap végére lesz.
Gondolom védekeztél, ezt szűrtem le az írásodbol, ezek után kiváncsi lennék, hogy a nagyon okosok akik szerint megérdemled mit csinálnának a helyedben.
Épp elég gond a fizikai fájdalom, lelkiekkel ne terheld magad... Minek tennéd tönkre több ember életét ezzel? Az még közel sem egy gyerek, csak egy baleset.
nagyon szépen köszönöm minden kedves emberkének a válaszokat! ez még nem 100%,tesztet nem csináltam ezért megyek inkább holnap nögyógyászhozz,az biztosabb! és anyukám és szerelmem is mellettem vannak! nagyon köszönök mindenkinek mindent,émég azoknak is akik a lelkemet mégjobban bántják,de ez nekem nem uj,vagyis tisztába vagyok azzal hogy egy babáról van szó... de inkább igy legyen,minthogy szüljek egy gyereket ilyen fiatalon,és tökretegyem mindkettönk életét,és majd ha a gyerekem megnöl akkor menjek szórakozni stb...(mint sokan)... én inkább elvetetem,akár mennyire is levert vagyok,és fáj a szivem,mi általában védekezünk,de 2,5 év után becsúszott,van ahol ez sürün elöfordul,én nagyon sokat tanultam ebböl az esetböl akár hogy is van az egész! ha baj van,ha nincs...még most is minden nap azért imátkozom hogy bárcsak egy megfázás vagy valami apróság legyen...de hát nincs mit tenni...az a tudat tesz boldoggá hogy a bajban ott van velem anyukám és párom! és ha baj van inkább elvetetem az a babám akár hogy sajnálom,de én addig gyereket nem fogok szülni,még nem fejezem be a sulit,nem lesz munkahelyem és megfelelö anyigi hátterrem és biztonság egy babának egy családnak! elég sok ,,nincstelen,, gyerek él a világon... fiatal vagyok,de azért gondolkodok!kül 17 éves vagyok,és tudom van aki már 14-15 évesen vagy akár elöbb szül,és tudom mi mit jelent!
még1x köszönök mindenkinek mindent!!!
egy szomorú lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!