Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves 15 évessel járhat? (értelemszerűen semmi szex! )
Figyelt kérdés
Szóval elég nagy bajban vagyok... Az a helyzet, hogy van egy 12 éves csaj, akivel nagyon jóban vagyunk, nagy haverság van, meg minden...:) Minden nap beszélgetünk, ha nem is talizunk, de fb-n minimum... De általában suli után szoktunk lógni. Igazából nyáron is már jóban voltam vele, de még nem tudtam hány éves, csak egy másik ismerősömmel volt, arra következtettem az ismerősöm korából, valószínűleg ez a lány is 14 éves lehet, de legalább 13... Bár nem is tartottam fontosnak. Szóval már régóta jóban vagyunk, és úgy alakult, hogy igazából mindkét félnek tetszik a másik... Viszont én nem foglalkoznék a társadalmi normákkal, hogy másik hogy viszonyulnának a dologhoz, viszont én úgy érzem nem lennék jó egy 12 éves lány mellé... Hiába tudok vele beszélni, hiába gondolom, hogy elég érett, akkor se biztos, hogy össze kéne jönnöm vele... Azért ilyen idősen sok ez a korkülönbség, és attól tartok rossz hatással lennék Rá. Szerintetek felejtsem el?:(2013. nov. 6. 17:50
1/4 putyííí válasza:
Nem kell elfelejteni, várj 5 évet, te 20 ő 17 lesss, s semmi gáz.
2/4 anonim válasza:
Még a szex is törvényes most már. Ne aggódj.
3/4 Calvin Broadus válasza:
Hát ha eddig meg sem fordult a fejedben, hogy nem illetek össze, akkor nem hiszem, hogy bármi múlna a számokon... (Persze, lehet, hogy az apja olyat rádver majd, hogy megkulázol.) Igaz, általában egy 15 és egy 12 éves közt érdeklődési körben elég nagy a különbség szerintem, de ha kijössz vele - márpedig állításod szerint így van - akkor semmiképp ne mondj le róla!
4/4 A kérdező kommentje:
Calvin Broadus: Hát, hogy őszinte legyek, nagyon sokat tudunk beszélgetni, tehát szó sincs róla, hogy nem hasonló dolgok érdekelnek!:) Sőt, igazából jobban megtaláltam vele a közös hangot, mint a korosztályombeli lányokkal... Mondjuk lehet, hogy nem vagyok egy érett személyiség...:)
2013. nov. 6. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!