Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha finganom kell amikor a barátommal alszok?
Figyelt kérdés
Kellemetlen nagyon ! :D2013. nov. 5. 22:48
11/27 anonim válasza:
Aha és nem lesz gyanús,hogy ki fűtött be a takaró alatt? :D
12/27 A kérdező kommentje:
Nem megyek! Mindig én megyek !!!(mármint az illemhelyre NEM MEGYEK! -.-)
Remélem hamar elillan ;) kis puki =)
2013. nov. 5. 22:59
13/27 anonim válasza:
Fingj a markodba s tüdőzd le háziszipu XDDD
14/27 anonim válasza:
Most komolyan fingás miatt kimenni az illemhelyre? Nevetséges -,-" FingJál be a barátnőd elnézi.
15/27 anonim válasza:
Fingj. Próbáld halkan, ha ennyire szégyenlős vagy, de semmiképp se tartogasd, mert nem egészséges.
Ha jó humorú a barátod, akkor egy-egy hangosabb pukin nevetni fog, nem megbotránkozni.
16/27 A kérdező kommentje:
Még mindig a fiúkat szeretem de mind1 :D
2013. nov. 5. 23:03
17/27 anonim válasza:
Ja bocsi! :)))) Lány létedre laposat és sunyit tudod... :D
19/27 anonim válasza:
Szerintem egy jobb hangulatú beszélgetés, filmezés, akármi alkalmával lökd csak oda neki, had szokja. :D Ha te elkezdesz rajta nevetni, akkor hidd el, hogy ő se fogja megállni, szóval kétlem, hogy ebből problémát csinálna.
20/27 A kérdező kommentje:
Jó hogy :D
2013. nov. 5. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!