Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet a BDSM ennyi idősen?
Én 16 vagyok, a barátnőm 15 éves.
Két hónapja vesztettük el a szüzességünket és érdekelne, hogy szerintetek jó ötlet-e az ilyen játék ennyi idősen...
Kikötözéses lenne a dolog, de nem annyira durva. Mindketten lennénk mindkét szerepben. Megvernénk egymást egy vesszővel, esetleg és durván megszoptatnám stb...
Mi a véleményetek erről?
Az a probléma, hogy az elképzelések és a fantáziák, 10 fényévre vannak a valóságtól.
Egyszer kipróbálod, és rájössz, hogy amit kívülről láttál, belülről - a játék részeseként - köszönőviszonyban sincs azzal amire számítottál. Mondom ezt én, aki már kipróbálta mindkét oldalt.
Hosszú hónapokon / éveken keresztül kell a barátnőddel beszélgetni, hogy minden apró rezzenését ismerd, és annyira megbízzál benne mint SENKI MÁSBAN. Na ezután jöhet a BDSM...
Sok sikert!
Előttem szóló száz százalékosan elmondta, én is egyetértek.
Két hónap alatt még biztosan nem untátok meg a "reguláris" szexet. Próbálkozzatok és tanulgassatok azon belül, ismerjétek ki egymást. Ha minden áron ki akarjátok próbálni a BDSM-t, rajta, de a jeleken és szavakon világosan meg kell egyezni és soha nem vinni tovább,mint amennyire a másik akarja.
Az a véleményem, hogy nem tudom.:)
Ritkaság számba menne, hogy mindketten ennyire érettek lennétek. No, de kivételek mindig vannak.
Lehet érdemes lenne elbeszélgetnetek előre valakivel aki jártas a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!