Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerjük egymást. Néha beszélgettünk. Most nemrég sűrűbben rám írt, cseteltünk. Randit kért, kapott, amit lemondott. Sokszor írta, ő nem akar komoly kapcsolatot, hanem szexet, de ne ítéljem el, ő nem az a típusú férfi. Mikor közöltem vele, hogy én nem megyek bele szexkapcsolatba, kapásból annyit írt, hogy rendben. Miközben előtte lévő nap azt írta, jó velem beszélgetni, szeretne találkozni, stb... Most meg, hogy nem akar meggyőzni arról, ő hogyan is képzeli a komoly kapcsolat nélküli valamijét...
2013. nov. 5. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, szexet akart, mi ezen olyan bonyolult?
2013. nov. 5. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem értem, az tuti. Mármint amit leírtál.
2013. nov. 5. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
De ő azt írta, hogy ne ítéljem el, mert nem csak szexet akar, és nem kihasználni. Bár szerintem egy egyéjszakás dolog pontosan az.
2013. nov. 5. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő szexet akar,te írta,hogy te nem.Erre ő annyit reagált,hogy rendben.Felfogta,tudomásul vette.Mi itt a kérdés?
2013. nov. 5. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
az hogy ő nem annak akarta beállítani
2013. nov. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!