Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok válaszolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy volt egy kapcsolatom ami véget ért lassan egy éve és készen állnék egy új kapcsolatra.Viszont akár hogy próbálkozom közeledni valakihez vagy valami semmi nem lesz belőle.Nem tartom magam am csúnya gyereknek szépnek sem átlagos vagyok. Viszont azt vettem észre hogy a nők jobban vonzódnak olyan hoz aki cigizik iszik vagy elvan folyva mackós jelző közelében sincs hanem szó szerint elvan folyva. Most akkor azért indulok hátrányból mert nem iszom meg cigizem és nem vagyok el folyva? Nem értem..Vagy csak valamit félre látok ,észlelek? Nem akarok általánosítani meg ilyenek szóval ne támadjatok le csak érdekelne már a dolog hogy is van ez. 25/F
2013. nov. 5. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem azoknál a lányoknál/nőknél próbálkozol akiknek te is bejössz!
2013. nov. 5. 17:13
 2/2 anonim válasza:
Azok a nők akik ilyen férfiakért vannak oda, azokhoz én nem közelednék:)
2013. nov. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!