Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell könyörögni valakinek?
# 10
Hát, talán úgy, hogy megkéred többször, hogy legyen szíves mondja meg/tegye meg azt, amit kérsz tőle? Nyaggatod közben? Ezt érezni kell és éreztetni. Nem lehet szóban átadni ezt a tudást, ifjú Padawan!
Nem feltétlenül élvezi, ha nem látod rajta (észre lehet venni, ha kiröhög)...
De ettől függetlenül én is ismerek több embert is, aki csak tiltakozik és tiltakozik; de nem hajlandó beadni bizonyos dolgokra a derekát.
Könyörögni, térden állva kell, meghunyászkodva, behódolva, alárendeltetetten könyörögni, megaláztatottan minden büszkeséget félredobva, könyörögj, kutya módjára, könyörögj árva módjára, könyörögj egy senki módjára.
így kell könyörögni.
Princess_of_the_Moon ha neked az aberrált,hogy az ember a poén kedvéért,és egy játék kapcsán bele megy ebbe,akkor gratulálok.Mostanában mindenki elvesztette már a humorát,ebben a világban?
Amúgy meg az aberráltság szex-hez köthető,amiről itt szó se volt!Nem tudom honnan szedted,hogy szex-ben vagyok szolga.De ebben nagyot tévedtél most!
Tudjátok az ember egyszer fiatal,hát ki kell élvezni minden percét,még ha olykor bolondtságot is csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!