Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell könyörögni valakinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell könyörögni valakinek?

Figyelt kérdés
Sosem könyörögtem senkinek,így azt sem tudom hogy kell!
2013. nov. 4. 00:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# 10

Hát, talán úgy, hogy megkéred többször, hogy legyen szíves mondja meg/tegye meg azt, amit kérsz tőle? Nyaggatod közben? Ezt érezni kell és éreztetni. Nem lehet szóban átadni ezt a tudást, ifjú Padawan!

2013. nov. 4. 00:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Jó de amikor ami nekem könyörgésnek számít,az neki még nem!Akkor mi van?Jobban nem megy bármennyire is próbálkozom.
2013. nov. 4. 00:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Létezik olyan ember, akinek hiába könyörögsz; nem fog megtörni és nem fog engedni neked... Deal with it.
2013. nov. 4. 00:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Szóval utolsó ezt "élvezi",hogy én meg próbálkozom a könyörgéssel,másképp?
2013. nov. 4. 00:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül élvezi, ha nem látod rajta (észre lehet venni, ha kiröhög)...

De ettől függetlenül én is ismerek több embert is, aki csak tiltakozik és tiltakozik; de nem hajlandó beadni bizonyos dolgokra a derekát.

2013. nov. 4. 00:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Neki ez csak szórakozás,én lettem a szolgája egy bizonyos poén kedvéért,és el is várja,hogy úgy viselkedjem..Ehhez jön a könyörgés.
2013. nov. 4. 00:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Aberrált vagy.
2013. nov. 4. 06:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy basszus? Egyáltalán fiú, vagy lány?
2013. nov. 4. 08:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Könyörögni, térden állva kell, meghunyászkodva, behódolva, alárendeltetetten könyörögni, megaláztatottan minden büszkeséget félredobva, könyörögj, kutya módjára, könyörögj árva módjára, könyörögj egy senki módjára.

így kell könyörögni.

2013. nov. 4. 09:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Princess_of_the_Moon ha neked az aberrált,hogy az ember a poén kedvéért,és egy játék kapcsán bele megy ebbe,akkor gratulálok.Mostanában mindenki elvesztette már a humorát,ebben a világban?

Amúgy meg az aberráltság szex-hez köthető,amiről itt szó se volt!Nem tudom honnan szedted,hogy szex-ben vagyok szolga.De ebben nagyot tévedtél most!

Tudjátok az ember egyszer fiatal,hát ki kell élvezni minden percét,még ha olykor bolondtságot is csinálunk.

2013. nov. 4. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!