Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki miben hisz? Hiszel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miben hisz? Hiszel a boldog szerelemben avagy nem? Fejezd be a mondatot saját életed tapasztalatai alapján, érvelj mellette vagy ellene, vallj ars poeticát!

Figyelt kérdés

Másold ki eze közül, mi rád igaz és írd hozzá a befejezést. Bővebb kifejtést is várok. :-)

Hiszek a boldog szerelemben, mert___

Nem hiszek a boldog szerelemben, mert___

Kort és nemet feltétlen tüntess fel!

2013. nov. 3. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"a boldog szerelemben nem hinni elég ellentmondás, mivel ha szerelmes vagy, akkor azzal együtt jár, hogy boldog is vagy. ha te már nem vagy boldog, akkor nem vagy szerelmes... kérdés megválaszolva

24/N"

:O:O úúúristen,, 24/N tökéletesen megválaszolta a kérdést,, háh,

2013. nov. 3. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Hiszek a boldog szerelemben, mert sajt.

Nem hiszek a boldog szerelemben, mert a macska szőrös.

Kielégítő a válaszom? Örülök, szívesen.

2013. nov. 3. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Igenis. És tanárnő, ha név rajta van, akkor már kettes alá megvan?

Nem tudom ki miben hisz. De tanárnő az avagy és a vagy nem ugyanazt jelenti, hanem különböző dolgokat.

Hiszek a boldog szerelemben, mert abszolút létező dolog és egyáltalán nem csak egy kamu szöveg, amivel zsarolhatjuk egymást és a környezetünket...de most tökre komolyan.

Nem hiszek a boldog szerelemben, mert illúzió és én azt ott gyilkolom, ahol tudom.

27/f

2013. nov. 3. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Én újat alkotok:

Szeretnék hinni a boldog szerelemben, habár még nem volt benne részem és végignéztem apám, anyám válását, na meg elég ha csak kitekintek a világba...

2013. nov. 3. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, 21/L
2013. nov. 3. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak üzenem, hogy nem vagyok kur-va és nem is vagyok foglalt. Könyörgöm miért kell állandóan általánosítani, ez a legundorítóbb dolog egyébként itt gyk-n mostanában, hogy annyi nőgyűlölő ember(férfi) van és folyamatosan a minden nőre NEM IGAZ általánosító hülyeségeiket kérdéseiket teszik ide fel. Mert ha ők egyszer csalódnak akkor már minden nő rossz. Elég szánalmas egy viselkedés. Ne haragudj kérdező, hogy válaszoljak a te általad is feltett kérdésre, én most abban a fázisban vagyok hogy nem hiszek a boldog szerelemben mert sajnos akit szeretnék nincs velem. De aztán később remélem változik ez a véleményem :) 22L
2013. nov. 3. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a boldog szerelemben, mert eddig f..án elkerült, ezért nem leszek szerelmes többet. Most már koccolhat a szerelem:)
2013. nov. 3. 23:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Hiszek a boldog szerelemben, mert van olyan szerencsém, hogy részese lehetek.

Hiszek a boldog szerelemben, mert láttam idős embereket, akik több évtizede vannak együtt és még mindig huncutkodnak egymással, ölelgetik, puszilgatják egymást.

Hiszek a boldog szerelemben, mert láttam, hogy egy elvált meggyötört nő, újra összejött a gyerekkori szerelmével és a fellegekben járnak mindketten. :)

N

2013. nov. 3. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!