Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Az alábbi adatok közül melyik fontos egy pasin?
Magasság
Izom/testfelépítés
Hajszín
Szemszín
Pénisz méret
És ha fontos akkor mit vártok el?
Nekem ebből csak a magasság, de az is csak azért, mert én 170 cm vagyok. Izom csak annyiból, hogy én pl nem szeretem a túl kigyúrtakat.
29n
A magasság azért fontos számomra, mert szeretem, ha a fiú magasabb nálam. Bár a legtöbb fiú magasabb nálam, tehát ez nem igazán szokott gondot okozni.
A testfelépítést is megnézem, szeretem, ha egy fiú sportos, jó felépítésű, ha biztonságban érezhetem mellette magam. A mackós pasik nem annyira jönnek be, viszont a nagyon izmos, kigyúrt pasik sem.
A hajszín és a szemszín mindegy, itt általában az érdekel, hogy jól áll-e a haja, mármint illik-e az arcához.
A szem egyébként nagyon fontos számomra, de nem a színe miatt, sokkal inkább azért, hogy mit látok benne.
A pénisz mérete meg huszadrangú. Ha szeretem, akkor szeretem, akkor is, ha kicsi a pénisze, meg akkor is, ha nagy. Ha meg nem szeretem, akkor úgy sem kerül sor arra, hogy ezen adottságára fény derüljön előttem is.
Ezekből a pénisz méret. Legyen legalább 16cm hosszú, 4.5-5.5cm vastag.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!