Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel ábrázolni, a kép készítője?
Figyelt kérdés
Elsőre talán furcsa lesz... Ez egy erotikus kép, a World of Warcraft nevű játékról/ból. Különböző "artwork"-okat szoktak csinálni a játékhoz, na hát ez is egy ilyen kép, csak pajzán :) Bizonyára észre veszitek, hogy a hölgy egy kicsit nedves itt-ott. Szexuális izgalom esetén történik ugye a nedvesedés, csak azt nem értem, hogy például a melle, vagy épp a válla miért ilyen? Talán ti tudtok választ adni erre.
2009. nov. 15. 16:32
2/13 anonim válasza:
1.) Izzad
2.) A kép készítője nincs tisztában az anatómiával /ami egy wowosnál nem meglepő/
4/13 A kérdező kommentje:
a gyors válaszokat köszönöm, de ha már itt tartunk, a hátsóján is izzadság van, vagy az tényleg a szexuális izgalom miatt van?
2009. nov. 15. 16:48
5/13 anonim válasza:
Baaaaaaaaaaaazdmeg te mekkora egy büdös kocka vagy=O
6/13 A kérdező kommentje:
Miért lennék az? Mittomén aki mondjuk Hitlerről akar valamit tudni, az mindjárt náci? -.- (lehet rossz példával jövök)
2009. nov. 15. 17:07
7/13 anonim válasza:
azt h 14 éves és jobb nem jut neki
8/13 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a csaj izzad.
Miért ne izzadhat a feneke?
Nekem is szokott nagy melegben a tökömről folyni a víz.
9/13 anonim válasza:
Gondolom arra voltál konktétan kíváncsi,hogy a női mell is nedvesedik-e amikor sexuális izgalomba jön egy nő...:D De nem!...:S Bár nem is tudom,hogy hogy lehet ilyet megkérdezni :D:D
10/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ezzel én is tisztában vagyok, nem azt akartam megkérdezni... Nem tom miért kell kötözködni :)
2009. nov. 15. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!