Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki ha nincs mandulám csókolózás közben?
Figyelt kérdés
nemtom ez hogy függ össze de sok "csók"-kal kapcsolatos kérdésben olvastam.. hehe :D2009. nov. 15. 15:00
2/14 anonim válasza:
mivan? :D Csak én nem értem a kérdést?
5/14 anonim válasza:
Azért irtam a CIKI-t,mert mostanában minden tininek ez a szava járása!!
Amúgy hogy függ össze a mandula a csókolózással??:S
6/14 anonim válasza:
Heee? Én nem tudom miket olvasol, nem tudok összefüggést találni a kettő között
7/14 anonim válasza:
Ezt én sem értem.... hol az összefüggés?
8/14 anonim válasza:
hátha ledugja a torkodon a nyelvét és direkt a manduládat keresi biztos észre veszi hogy nincs xDDDD hűűű de cikiiii xDDD jézusom ki találta ki ezt a baromságot?xDDD
9/14 anonim válasza:
Nekem 5 éves korom óta nincs mandulám, lehet hogy ezért nincs szerencsém a pasikkal?
23 L
10/14 A kérdező kommentje:
na figyeljetek :D be másolom nektek hogy fogjátok feel :D
Erre rákell érezni..Nem lehet csak úgy megtanulni..Ez jön..Lényeg hogy laza legyél és ne tegyél nagyon sok hirtelen mozdulatot.Mert akkor jó ha lágy a csók és erotikus.a 3. hozzászólás nagyon lol!XDXDXD Hát igen ha nincs mandulád akkor ciki van:D
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-08-07 00:19
2009. nov. 15. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!