Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, hölgyek! Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baccardi01 kérdése:

Lányok, nők, hölgyek! Szerintetek jó pasi vagyok? Kép.43/F

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket ne értsetek félre. Nem akarok magamutogató lenni! Így is nagyon nehezen szántam rá magam, hogy megmutassam a fotómat.

És, hogy miért teszem?

Egyszerű a válasz. Mert úgy érzem, nem igazán akarnak a nők ismerkedni velem.

Belsőleg teljesen normális vagyok szerintem, semmi gond velem.

Csak normális válaszokat kérek, ha lehet. :)

[link]

2013. nov. 3. 09:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

2-es!

De igen. Benne voltam. Meg máshol is, de itt most nem ez a lényeg. :)

2013. nov. 3. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos vagy, semmi extra. Mondjuk ha azt a láncot levennéd a nyakadból és nem próbálnál vele valakinek látszani,talán észre vennének a normálisabb nők is.
2013. nov. 3. 10:07
 13/22 anonim ***** válasza:

szerintem a hajad nagyon gáz, tinifiúknál még elmegy (bár nekik sem áll jól), de egy 40 évesnek legyen már kulturált megjelenése. szerintem stílust kéne váltanod, legyél férfias (hiszen férfi vagy), ne pedig laza és fiatalos. sugározz egy kis komolyságot. ez a zselézett haj, a kidobott nyaklánc meg a kivillanó tetkó, nos, nálam sem nyerő.

24/N

2013. nov. 3. 10:11
 14/22 Pretty_Fighter ***** válasza:
Én csak 18 vagyok,de szerintem jól nézel ki.
2013. nov. 3. 10:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

12essel értek egyet. Komolyan azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha photoshoppal el lenne tüntetve az aranynyaklánc. Biztos azon szimpatikusabb lennél!

Meg kicsit pózer arcot vágsz :D

Amúgy semmi gond nincs veled külsőre, elég jól is tartod magad, csak mintha a stílus lenne fura..

2013. nov. 3. 10:15
 16/22 A kérdező kommentje:

15-ös!

"csak mintha a stílus lenne fura.."

Ez alatt pontosan mit értesz, ha kifejtenéd talán jobban megérteném a saját kérdésemet.

2013. nov. 3. 10:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy lecsúszott nigga vagy.
2013. nov. 3. 10:39
 18/22 anonim ***** válasza:

elég homokos fejet vágsz ezen a képen...de egyébként ennyi idősen már tudnod kellene, hogy nem a kinézet az egyetlen dolog, ami alapján a nők választanak...átlagos vagy, esélyed simán lenne, a stílusod és a modorod körül kell inkább keresgélni

24/L

2013. nov. 3. 10:49
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! :)
2013. nov. 3. 11:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha egy másik férfitól elfogadsz tanácsot akkor hanyagold a láncokat mert nagyon nem szimpatikus, és a hajadon változtass valamit, vagy vágd le rövidre vagy növeszd meg de ez így szar. Amúgy tényleg nagyon jó arci adottságaid vannak, szóval itt nincs probléma. Aztán a személyiséged az már más kérdés.
2013. nov. 3. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!