Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hölgyek! Szerintetek jó pasi vagyok? Kép.43/F
Kérlek benneteket ne értsetek félre. Nem akarok magamutogató lenni! Így is nagyon nehezen szántam rá magam, hogy megmutassam a fotómat.
És, hogy miért teszem?
Egyszerű a válasz. Mert úgy érzem, nem igazán akarnak a nők ismerkedni velem.
Belsőleg teljesen normális vagyok szerintem, semmi gond velem.
Csak normális válaszokat kérek, ha lehet. :)
2-es!
De igen. Benne voltam. Meg máshol is, de itt most nem ez a lényeg. :)
szerintem a hajad nagyon gáz, tinifiúknál még elmegy (bár nekik sem áll jól), de egy 40 évesnek legyen már kulturált megjelenése. szerintem stílust kéne váltanod, legyél férfias (hiszen férfi vagy), ne pedig laza és fiatalos. sugározz egy kis komolyságot. ez a zselézett haj, a kidobott nyaklánc meg a kivillanó tetkó, nos, nálam sem nyerő.
24/N
12essel értek egyet. Komolyan azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha photoshoppal el lenne tüntetve az aranynyaklánc. Biztos azon szimpatikusabb lennél!
Meg kicsit pózer arcot vágsz :D
Amúgy semmi gond nincs veled külsőre, elég jól is tartod magad, csak mintha a stílus lenne fura..
15-ös!
"csak mintha a stílus lenne fura.."
Ez alatt pontosan mit értesz, ha kifejtenéd talán jobban megérteném a saját kérdésemet.
elég homokos fejet vágsz ezen a képen...de egyébként ennyi idősen már tudnod kellene, hogy nem a kinézet az egyetlen dolog, ami alapján a nők választanak...átlagos vagy, esélyed simán lenne, a stílusod és a modorod körül kell inkább keresgélni
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!