Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a családom miatt menekülnék egy stabil kapcsolatba?
Hány éves is vagy?
Mellesleg ez érthető reakció, ha vagy annyi idős és van rá kereted, szerintem cuccolj össze és azt se mond fapapucs, húzz el otthonról. Ha meg még 18 alatt vagy, legfeljebb aludni járj csak haza, az "üljünk le és beszéljük meg" dolog meg csak elméleti megoldás, ilyen helyzetben kb. annyira hatásos, mint a légycsapó egy tank ellen.
Köszönöm a válaszokat!
16 vagyok,tudom hogy fiatal még ahhoz,hogy ilyen kapcsolati problémáim legyenek.Azt fogjátok mondani,hogy nyugodjak meg majd találok valakit.Persze,de nekem most van szükségem a szeretetre,és nem később.Az más,ha valaki érzi hogy legalább otthon szeretik..
Átérzem a helyzeted, az én családi hátterem se az igazi. Én is menekülnék. Ilyenkor annyira vágyik az ember két biztos, ölelő karra, ami biztonságot ad...
Ha gondolod,írj privit, beszélhetünk.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!