Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel, tanulmányt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, tanulmányt kell készítened ezen kategória mikroközösségéről. Milyen csoportokra/osztályokra osztanád fel az ittenieket, hogyan jellemeznéd ezeket a csoportokat?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 02:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

kit érdekel ki mit tiltott meg? :D meg h ki előtt kell felelni :D

annyiszor regizek újra amenyiszer akarok :D

2013. nov. 3. 02:54
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

Most a válaszolók következnek:

- Antikok/Celebek/Híres válaszolók: Úgygondolom mégiscsak velük illik kezdenem ezt a listát mivel valamelyest rászolgáltak a hírnevükre. Régóta itt vannak esetleg évek óta, felhasználónevük ismerősen cseng még az új felhasználóknak is. Jellemzőjük ,hogy kategóriákra vannak specializálódva, nem saját területükön már nem állnák meg a helyüket. Amúgysem állják meg nem arról híresek általában ,hogy hasznos válaszokat adnak, inkább csak régóta itt vannak és szinte minden nap. Rejtély, hogy van-e életük vagy csak kamuzzák ezt nem lehet megállapítani mivel önbizalmuk nagy.

- Újoncok : Pár perce vagy pár napja regisztráltak nem tudják igazán ,hogy megy ez még csak szárnyaikat bontogatják. Jellemzően elvicceskedik vagy pedig komoly százalékvadászásba kezdenek. Sokszor bénáznak is , mivel nem ismerik az oldal „íratlan” szabályait. Nem baj majd belejönnek.

- Átlagok: Belőlük van a legtöbb ,általában nevüket nem vállalják fel. Jellemzőjük nem igazán van, olykor trollkodnak olykor komoly válasszal rukkolnak elő. Jellemzően rosszul érinti őket ha „le százalékolják” őket. Olykor még ki is kérik maguknak. Nem igazán remekelnek , néha viszont megcsillan egy egy jól elkapott poénos answer. Ez örömmel tölti el őket, igyekeznek megismételni a bravúrt. Nem jellemző ,hogy naponta járnának fel.

- A wannabe : Ahogy angolszász neve is mutatja ő akar lenni valaki. Élete 99%ban nincs. De itt próbál létrehozni egyet ,ahol ő a sztár. Trollkodik eszetlenül, mindegy csak a neve megjelenjen a palettán. Játsza a macsót, keményet, nőcsábász álcát vesz fel azonban mindenki tudja, mi fán terem is ő valójában. Az egyik legidegesítőbb kategória.

- A megkeseredett gyűlölködő: Mindent ( legtöbbször a nőket) és mindenkit (mégtöbbször a nőket) gyűlöli akik „átejtették” és összetörték a szívét. Megkeseredett szinte érezni a keserű ízt a szánkban mikor válaszait olvassuk. Vigasztalhatatlan lúzer aki magát gyűlöli a legjobban. Sokszor el –trollkodja a válaszokat vagy le se sz*rom benyomást kelt. Néha ki-ki fakad és általában próbál ismerkedni is. Hasztalanul. Előfordul fiatal felnőtt de akár idősebb kategóriákban is. Sokan szórakoztatónak találják , én azonban nem. Jó pár van belőlük az oldalon.

- A tényleges segítő: Nevét ritkán vállalja fel igazi kis kalkuttai teréz mádör benyomást keltő igen magas százalékukról megismerhető csoport ez. Ők tényleg csak akkor válaszolnak ha kell és tudnak is segíteni. Ezt a jóságot a közösség sok zöld kézzel ismeri el. Válaszaikat általában meg is köszönik . Nekik hála ,hogy vannak még normális kérdések ezen az oldalon. Százalékukkal nem nagyon törődnek, általában az életben is kedves emberek.

- A kanos/kancás tini: Ismerkedni akar, ráír az emberekre, kuki mutogatós vagy csak szimplán barátnő kereső fiatal kamasz. Éretlen , ezt mind tudjuk. Neki természetesen fogalma sincs erről. Gyakran tesz fel péniszes kérdést vagy dicsekszik soha nem volt szexuális tudományával. Képet kér , sőt akar azzal akivel privát beszélgetésbe elegyedik. Egyetlen és kiapadhatatlan motivációja a LIBIDÓ.

- Az ostoba paraszt: Köze nincs semmihez „irni nem tok és akko ?” típus. Sokat ne várjunk tőle, nem érdemes vitába szállni vele mivel az ostobaság mindig győz. Fikáz , oltogat , beszól. ŐK azok akik nickneve mögé nem a napon barnult sáskákat képzelünk el. Foglalkozni kicsit sem érdemes ezekkel. Általában mindig megmondják a „tutit” ők a totál férfiak, vagy nők. Sok kis amatőrt hajlamosak bezavarni.

Most ennyi lenne, ha kihagytam valakiket kérlek bocsássatok meg !

2013. nov. 3. 02:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, akkor te egy igazi hős vagy.
2013. nov. 3. 02:56
 14/22 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló egészen jól megfogalmazta a "harcos" lényegét.Én szoktam ilyet csinálni,csak mindig tiltanak érte.Ennél a kérdésnél szétoltottam és előhoztam az igazi undorító énjét egy nőgyűlölő pitsogó frusztrált törpének.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2013. nov. 3. 03:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Különben is! Ennyiért kitiltanának mert megneveztem egy embert?:D

A szabályzat sehol nem ír ilyet! :D A kérdésre válaszoltam a legjobb tudományom szerint!

Ha emiatt tiltanának ki nyugodtan panasszal élhetek a fogyasztóvédelmifőhatóságnál!:D

Ha meg csak ti találtátok ki ezt a hülyeséget az teljesen hidegen hagy!

2013. nov. 3. 03:07
 16/22 A kérdező kommentje:

Szerintem elférne még egy csoport a felsorolásba. Vannak, akik amolyan közösségi oldalnak használják az oldalt, olyannyira, hogy szinte alig válaszolnak kérdésekre, csak pár emberrel levezgetnek. Így hát nem is nagyon látni, hogy léteznek, s mégis vannak.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2013. nov. 3. 03:08
 17/22 A kérdező kommentje:

:D

Hosszú és uncsi sztori, elmesélésre sem érdemes. De harapnak érte a drágaságok valamilyen megmagyarázhatatlan okból. Bár azért egyszeri leírásért nem dobnak ki. Én anno diszítő sort írtam, na azért mér tiltottak:D

2013. nov. 3. 03:11
 18/22 anonim ***** válasza:
:D
2013. nov. 3. 03:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Az a csoport, amit te írsz kérdező, az inkább csak egyfajta továbbfejlesztettje az ismerkedősöknek és a celebeknek, mivel ezek nélkül elég nehéz itt kapcsolatokat kiépíteni.

Egyébként, te melyik csoportba sorolnád magad?(ha van egyáltalán olyan, amit magadra vállalnál)

2013. nov. 3. 03:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Bocsesz a késett válaszért, már megyek szunyálni. Én kezdtem átlagosként, aztán voltam wannabe és talán celeb is, aztán leszoktam, most meg ismét átlagos vagyok. Ja és ezalatt kanos tini is voltam/vagyok.
2013. nov. 3. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!