Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek az első csóktól. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az első csóktól. Hogyan kell hevesen és gyorsan, folyamatosan csókolni?

Figyelt kérdés
Lassú, gyengéd csóktól nem félek, csak attól parázok, hogy nem tudom folytatni vagy követni a gyors csókot..
2009. nov. 15. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első csók nagyon valószínű nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsőre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.
2009. nov. 15. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod követni, akkor majd te visszalassítod a tempót :) Ez 2 emberen múlik. Technika nagyon nincs, egyénfüggő a csók.
2009. nov. 15. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2009. nov. 15. 14:15
 4/5 réksp válasza:
ha szereted akkor meglátod hogy jól megy
2010. máj. 16. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
jaj mióta ezt a kérdést feltettem, megtörtént nagyon sokszor
2010. máj. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!