Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én 14 éves lennék és mondjuk a barátom több mint 18 akkor azt bünteti a törvény?
22:
Úgy hogy az egyéni kis világunkból sok minden durvának tűnik, de ha kiszélesítjük a képet amin keresztül a világot nézzük, akkor már nem olyan durva. Ha térben és időben is tudunk gondolkodni, nem csak a jelenről és azon belül is csak Magyarországról, akkor sokkal nyitottabb elménk lesz szerintem.
25-ös :)) Nem nem vagyok ilyen helyzetben,csak olvasgattam az oldalon és láttam egy hasonló kérdést. Kétértelmű válaszok voltak és gondoltam felteszem a kérdést,mert megmondom őszintén érdekelt. Lehet furán hangzik,de szeretek tisztában lenni bármilyen nézetek kérdéseivel. Ha ilyen helyzetben lennék sem engedhetném meg magamnak,mert van egy bátyám és egy édesapám akik szerintem ölni tudnának ilyen helyzetben!! :)
Azért jó,hogy ilyen segítőkész emberek is vannak!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!