Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én 14 éves lennék és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én 14 éves lennék és mondjuk a barátom több mint 18 akkor azt bünteti a törvény?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 19:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Vagyis 55 milliárd, de a többi stimmel.
2013. nov. 2. 20:19
 22/28 anonim ***** válasza:
18-as és ez most hogy jön ide? a jelenlegei magyar törvényekről érdeklődött.
2013. nov. 2. 20:20
 23/28 anonim ***** válasza:
200 éve még a fej levágást is ünnepelték az utcán:D
2013. nov. 2. 20:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon durva..:O Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Kíváncsiságból írtam,de nem számítottam rá,hogy ilyen válaszokat kapok!! :D
2013. nov. 2. 20:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Nincs mit részemről.. de egyébként miért tetted fel a kérdést? Ilyen helyzetben vagy?:)
2013. nov. 2. 20:31
 26/28 anonim ***** válasza:

22:

Úgy hogy az egyéni kis világunkból sok minden durvának tűnik, de ha kiszélesítjük a képet amin keresztül a világot nézzük, akkor már nem olyan durva. Ha térben és időben is tudunk gondolkodni, nem csak a jelenről és azon belül is csak Magyarországról, akkor sokkal nyitottabb elménk lesz szerintem.

2013. nov. 2. 20:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen de a törvényekről kérdezett. Persze hogy elfogadott volt, sőt más országokban még most is az törvényileg is, de nem ez volt a kérdés. Mindegy, nem akarok s*/ggfejnek tűnni, nem kötekedek:) szép estét mindenkinek:)
2013. nov. 2. 20:40
 28/28 A kérdező kommentje:

25-ös :)) Nem nem vagyok ilyen helyzetben,csak olvasgattam az oldalon és láttam egy hasonló kérdést. Kétértelmű válaszok voltak és gondoltam felteszem a kérdést,mert megmondom őszintén érdekelt. Lehet furán hangzik,de szeretek tisztában lenni bármilyen nézetek kérdéseivel. Ha ilyen helyzetben lennék sem engedhetném meg magamnak,mert van egy bátyám és egy édesapám akik szerintem ölni tudnának ilyen helyzetben!! :)

Azért jó,hogy ilyen segítőkész emberek is vannak!! :))

2013. nov. 2. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!