Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulye vagyok?! Cigany tema. Hosszu magyarazat.
Nos, van egy baratom fel eve.. de igazabol mar ket eve szerelmes belem a fiu. O 18eves en 17. Erdekes mert kb o az elso olyan fiu aki tudott ram varni, es nem megfektetni akart. En atlagos kinezetu vagyok egyebkent. A kapcsolatunk mesebe illo. Ugy nez ram, ugy beszel mindenkinek rolam mintha en lennek a feny az eleteben. Nagyon szeret, mindig erezteti velem, es en is latom a szemeben es erzem az erintesen. Nagyon gyenged alapjaraton. A szex isteni jo vele.. Figyel ram, arra torekszik, hogy nekem jo legyen.. Erzeki de ugyanakkor vad es tuzes vele a szex. A csaladja imad engem. Apukaja biro, anyukaja ugyved. Ket testvere van az egyik meg ovodas, a masik egyetemista. Minden tokeletes.. Am most jon a bukkano. Cigany.
Rengeteget olvastam utana, regebbi kerdeseknel azt talaltam, hogy ne kezdjen senki veluk, az osszes ugyanolyan stb.. En egyebkent nem tartom magamat rasszistanak de a ciganyok 99%at utalom, mert kizsebeltem, egyszer megeroszakoltak. De az o csaladjuk teljesen mas, nem is beszelnek ciganyosan, latm rajtuk, hogy abszolut masok. Eloszor nem is tudtam, hogy ciganyok. Csak a picit sotetebb borszin es a vezeteknev mutatott vegul ra, hogy azok. Nagyon edes arca van, nem ciganyos vonasok. Es normalis oltozkodik az egesz csalad. Es nem budosek!
A ti velemenyetekre vagyok kivancsi igazabol. Szerintetek tenyleg lehet problema ebbol a kesobbiekben? Hiszitek, hogy van ilyen csalad is, ilyen ciganyok is.. akik normalisak es tenyleg masak? Velemenyeket es tapasztalatokat szeretnek kerni. Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!