Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány/nő mitől izgalmas a fiúk/férfiak számára?
Kinézet, viselkedés, tulajdonságok, bármi, ami eszetekbe jut. És lehetőleg őszintén, mert az eredményekből majd szeretnék egy cikket írni (ami persze sehol nem jelenik majd meg, csak órára kell :D).
Köszönöm a válaszokat!
Okééé, az utolsó két választ nagyon köszönöm, ebben már voltak hasznos dolgok! :D
És mi van, ha a lány minden szempontból tökéletes, de mondjuk kicsi a melle?
Vagy a másik, hogy nagyon megtetszik nektek egy lány, de a világról alkotott véleménye (nem feltétlenül a butasága miatt), más, mint a tietek?
Én szeretem ha egy lány nem úgy öltözködik, mint a társai: értem ezt úgy hogy: 60 ezer forintos márkás ruha, ami persze csak félig takar el.
Jobban bírom, hogyha normálisan póló van rajta, szóval érted ami megint NEM CSAK AKKORA HOGY A MELLE BELE SE FÉR meg ilyenek.
Nem szeretem ha nyávog minden szarért, finnyás stb.
Külsőre: sötétebb haj, szem, bőrszín is sötétebb, ja és az öltözködés is sötétebb (nem nem vagyok goth, se emos, csak mindössze nem szeretem annyira a világos dolgokat (fehér rózsaszín stb.) nem, nem fekete a szobám :D) szóval érted.
Alakra: valamiért tényleg nem szeretem, hogyha a lányon van túlsúly. Oké ezt értsd úgy hogy: nem a 40 kilós csontos lányokat, de nem is az olyanokat szeretem akiken rendesen lötyög a hús :D
Magasságra: ne legyen sokkal kisebb mint én: kb 180-190 vagyok szóval olyan 170-160 legyen minimum magasságra.
Szeresse a nemi életet :D alap..alap..
Szóval kb ennyi, ha eszembe jut még valami írok. Előre elnézést kérek minden Pistitől a vessző hiányokért, és a helyesírási hibákért is, tessék nekem elnézni :D
és ha valakit megbántottam volna, vagy esetleg nem értesz valamit kérdező majd szólj. :D
Kinézet: Legyen az én szememben csinos.
(Nekem nem kell, hogy dinnye méretű legyen a melle. Én többre tartom ha jó fogású, szép feszes, formás. Egyébként is inkább fenék orientált vagyok, az jobban izgatja a fantáziámat. Az lehet közepesen nagy, és szép kerek. :D )
Viselkedés: Ne hisztizzen. Lehessen vele értelmesen megbeszélni egy-egy problémát, vagy bármi mást.
Tulajdonság: Szeressen, és értse meg a nézőpontjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!