Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik úgymond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik úgymond "nem adják alább" és csak a helyes pasikra buknak miért sírnak itt sokszor, hogy minden pasi aki tetszik nekik csak szexet akar?

Figyelt kérdés

És igen tudom rengeteg mizogin kérdés van nap mint nap itt, hogy a szép lányok ilyen és olyan kegyetlenek de most nem ezekről van szó, hanem azokról akik állandóan párkapcsolatért siránkoznak de csodálkoznak, ha a "társaság középpontja, magabiztos, helyes pasik" csak kihasználják őket és lefekszenek velük. Nem érzik ebben a hatalmas ellentmondást vagy az összes otthon hagyta az eszét?

Magyarázza már ezt el valaki. Hasonlattal élve ez olyan mintha akarnék egy cicát erre hazavinnék egy bengáli tigrist, hogy az majd jó lesz és boldogan élünk életünk végéig.

2013. nov. 2. 16:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Csak ne felejtsük el, hogy emberek vagyunk és nem tigrisek, sem cicák;) Nekem meg sok tapasztalatom, hogy bla bla bla, csak magyarázkodás. Ha hisztis gyereknek csoki kell akkor addig bőg míg nem kapja meg. Lám lám sokan nem nőnek fel. Ez az igazság:)
2013. nov. 2. 17:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Ugy latszik, inkabb turik a megcsalast es a rossz banasmodot, mint a "szintjukon aluli" ferfiakat.
2013. nov. 2. 17:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Aki tényleg azt hiszi, hogy bárkit meg lehet alapvetően változtatni, óriási naiva, és sokszor félreértelmezi a helyzetet. Ezeknek a pasiknak nem jutalom az, hogy a 10 p*cs* helyett mostantól csak egyet húzogathat. Ez van. Én nőként viszont azt mondom, hogy én sem adok csak úgy lejjebb az elvárásaimból, bár nekem nem is a "társaság középpontja" féle pasik tetszenek, hanem az introvertáltak. De hát ugye kinek mi...
2013. nov. 2. 17:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Én Intuitív bengáli tigrist viszem inkább haza.
2013. nov. 2. 17:46
 15/24 anonim ***** válasza:

Láttam már erre ellenpéldát is, mikor egy szép lány egy nem helyes, de nem is csúnya pasival volt együtt,szóval nem mindegyikre igaz :) Egyébként meg teljesen igazad van,a szép lányok sokszor nem adják lejjebb a szintet,mivel tudják ,hogy bárkit megszerezhetnek,miért ne lenne pont egy helyes srác? Csak hát ezek a helyes srácok is tudják magukról ,hogy azok, és akkor ők úgy gondolják, hogy miért ne járhatnának csajról csajra? A lány meg persze panaszkodik,hogy jaj így meg úgy. A mondás tökéletesen illik ide is: "Edd meg,amit megfőztél."

PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK,MERT MIND A KÉT NEMBŐL VANNAK HŰSÉGESEK,ATTÓL,HOGY OLYAN JÓL NÉZNEK KI, SOK PÉLDÁT LÁTTAM MÁR EBBŐL IS !:)

19/F

2013. nov. 2. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
14: Kac-kac... Én amúgy nem tigris vagyok, hanem oroszlán, HÁT NEM LEHET RAJTAM LÁTNI????
2013. nov. 2. 18:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de a trigisnek, oroszlán vagy akár nyuszinak is olyan punci szaga mint a többinek. Nem vadság szerint megyek. Egy igazi vadásznak mindegyik állat csak egy trófea.
2013. nov. 2. 18:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Legközelebb nem írok hasonlatot mert hihetetlen, hogy mindenki az állatoknál ragadt le... :)
2013. nov. 2. 18:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem baj, az oroszlán is nagyon sexy. :D
2013. nov. 2. 18:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Megnézem én, hogy mikor fogod te egy (intuitív) bengáli tigris punciját szagolgatni:'D

2013. nov. 2. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!