Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Találkozni fogok végre egy sráccal aki tetszik. De van egy olyan érzésem, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Nem csak velem, hanem úgy általánosságban. Viszont én csak komolyat akarok, mivel még semmilyen kapcsolatom nem volt még, így szerintem ez érthető. De valahol szeretnék már túl lenni ezen a mizérián is, és tudom, hogy ő ebben "segítőkész" lenne, de félek, hogy - magamat ismerve - meg fogom bánni. De már nem tudok várni a nagy Ő-re semmilyen formában. Szükségem van a szeretetre, hogy valaki megöleljen, foglalkozzon velem. De ez a srác nem tudom mit akar tőlem. Vagyis azt tudom, hogy beszéltük, hogy lehet megengedem neki, hogy kényeztessen, meg tanítgasson ezt-azt.
A szituáció pedig a következő. Amikor találkozunk, akkor egy kisebb társaságban leszünk az ő házában. Megkért, hogy maradjak ha elmentek a többiek. Itt valószínű meg fogom neki mondani, hogy nekem ő nem tudja megadni azt amit én akarok (tehát azt hogy komolyra forduljon a kapcsolat). De ezt hogyan mondjam meg, hogy úgy jöjjön le neki, hogy kedvelem, és hogy komoly kapcsolatot szeretnék, de így nem akarom, ha nem hajlandó csak laza kapcsolatra?
ebből az jön le hogy ő csak megfektetni akar aztán annyi
nem kell az ilyennel foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!