Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Találkozni fogok végre egy sráccal aki tetszik. De van egy olyan érzésem, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Nem csak velem, hanem úgy általánosságban. Viszont én csak komolyat akarok, mivel még semmilyen kapcsolatom nem volt még, így szerintem ez érthető. De valahol szeretnék már túl lenni ezen a mizérián is, és tudom, hogy ő ebben "segítőkész" lenne, de félek, hogy - magamat ismerve - meg fogom bánni. De már nem tudok várni a nagy Ő-re semmilyen formában. Szükségem van a szeretetre, hogy valaki megöleljen, foglalkozzon velem. De ez a srác nem tudom mit akar tőlem. Vagyis azt tudom, hogy beszéltük, hogy lehet megengedem neki, hogy kényeztessen, meg tanítgasson ezt-azt.

A szituáció pedig a következő. Amikor találkozunk, akkor egy kisebb társaságban leszünk az ő házában. Megkért, hogy maradjak ha elmentek a többiek. Itt valószínű meg fogom neki mondani, hogy nekem ő nem tudja megadni azt amit én akarok (tehát azt hogy komolyra forduljon a kapcsolat). De ezt hogyan mondjam meg, hogy úgy jöjjön le neki, hogy kedvelem, és hogy komoly kapcsolatot szeretnék, de így nem akarom, ha nem hajlandó csak laza kapcsolatra?

2013. nov. 2. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ottmaradsz beszélgetni de nem fekszel le vele, hanem elmondod te nem így szeretnéd az elsőt.
2013. nov. 2. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

ebből az jön le hogy ő csak megfektetni akar aztán annyi

nem kell az ilyennel foglalkozni

2013. nov. 2. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te is érzed,hogy az illető csak szexre megy.Alapból nem is kéne vele szóba állnod,csak azért,hogy végre legyen valakid.Inkább várnék még a helyedben,mert így nagyot fogsz csalódni,ennek a srácnak meg írnék egy levelet közösségi oldalon,aztán csókolom.
2013. nov. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!