Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hozza fel valaki az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozza fel valaki az ex témát mindig, ha találkozunk?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal, feljön több volt barátnő is témának... a nevüket is tudom már, vagy hogy azt a lányt szerette . De nem akarok erről ennyit tudni.
2013. nov. 2. 11:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nehogy már az jöjjön le abból, hogy valaki az exeket emlegeti, hogy nem akar komoly kapcsolatot!

Szerintem alapvető, hogy ha egy lánnyal közelebbi kapcsolatba kerülök, akkor minél jobban meg kell ismernünk egymást, ehhez pedig hozzátartozik a másik múltja is. Néha pedig felmerül a téma az első randin is. Nem értem miért kéne megszállottan kerülni az exek említését.

2013. nov. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!