Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú szokott recskázni? Az fura ha én nem szoktam?
Mennyi idös vagy?
A 16nál idösebb tini srácok jóval több mint 90%-a csinálja, ha az alább idézettre támaszkodom. Én anno napi 2-3szor...
Szóval gyakorlatilag mindenki, legtöbbn 12-14 éves kortól.
Ha 14 elmúltál, és nem áll föl néha, éjszaka sincsen magömlésed, igenis menj el orvoshoz! Kivéve persze, ha naponta szexelsz...
Hm, vicces, hogy ma a maszturbálást államilag támogatják a tinik körében, pl. UK-ben, Hollandiaban:
In 2009, the UK Government joined the Netherlands and other European nations in encouraging teens to masturbate at least daily. An orgasm was defined as a right in its health pamphlet. This was done in response to data and experience from the other EU member states to reduce teen pregnancy and STIs (STDs), and to promote healthy habits.[31]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!