Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A videó elején csak én hallom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A videó elején csak én hallom úgy, hogy magyarul beszél/énekel?

2013. nov. 2. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Elég gyanús, hogy ez tényleg magyar.
2013. nov. 2. 01:01
 2/10 anonim válasza:
Zomblaze- az előadó neve, de odavan írva a zene alá a tracklist-nél. Igen magyarok.
2013. nov. 2. 01:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként miért néz le mindenki ha azt mondom, hogy bringázok? Nem csak az utcán lehet 20-al közlekedni.
2013. nov. 2. 01:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer is meghalok megis halok.. valami ilyesmit hallok ki :D
2013. nov. 2. 01:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért nézne le ezért bárki is? A BMX-eseket szokták inkább, de úgy alap járaton, ha valaki biciklizik, abba senki sem tud belekötni.
2013. nov. 2. 01:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy nem tartják sokra.
2013. nov. 2. 01:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Gondolkodj női aggyal. Nézel egy bringást, vagy beülsz egy BMW-be? Mindig az a menő, amit a legnehezebb elérni.

gyerekkorban bringa, utána segédmotor, motor, autó, egyre jobb autó... figyeld meg.

A másik, hogy sajnos a bringások (akik szűk ruciba tepernek a városban) között elég sok pronyó van. Fittyet hánynak a szabályokra, feltartanak minden járművet, balesetveszélyt időznek elő, anyáznak...

Remélem te nem ez a kategória vagy, de ha már kérdezted gondolam leírom...

2013. nov. 2. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a beszéd, a dallam is jellegzetesen magyaros.
2013. nov. 2. 01:10
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es pont, hogy erdőben megyek, földutakon, olyan helyeken ahol csak nagyon kevesen. A legtöbb ember nem is tudja milyen jó.
2013. nov. 2. 01:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én se tartom sokra, mivel semmi ilyesmit nem űzök. Ugyanakkor nem várom el, hogy bárki is sokra tartson a saját hobbim miatt, mivel nem is azért csinálom. Ha te szereted ezt csinálni, akkor hajrá, de szerintem fölösleges ezért vállveregetést várnod. Az meg már megint csak egy más kérdés, hogy nem is egy kiemelkedő dolog, mivel elég nagy kultúrája van még Magyarországon is a biciklizésnek.
2013. nov. 2. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!