Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit üzennél itt annak a távol lévő embernek, akit szeretsz, akivel szeretnél összejönni, és látná ezt az üzenetet?
Figyelt kérdés
Ha itteni ember, lehet célozni arra finoman, hogy ki az.
Kort és nemet is írj a mondandód után.
Én: Blani, sosem feledlek el, mert csodás vagy! Egy nap a feleségem leszel.
2013. nov. 1. 23:38
11/17 anonim válasza:
Én azt, hogy lépjen már, mert a türelmem nekem sem véges :S
21/L
12/17 anonim válasza:
Ide nem írom le, mert úgysem látná :) Inkább neki írom meg.
15/17 anonim válasza:
Bár nem hiszem hogy fennt van ezen az oldalon ..de üzenem neki hogy szeretem még ha nem is tud róla .. és várom hogy végre szerelmet valljon mert ha nem teszi lassan én fogok :) 15 L
16/17 anonim válasza:
Még ha nem is szeretsz, és nem is fogsz soha, én szeretni foglak Téged míg élek. Még akkor is, mikor ismét össze fogsz legbelül.
18/f
17/17 anonim válasza:
Mindig Te leszel a kedvenc Gyurikám. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!