Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mettől számít metroszexuálisnak egy férfi?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 22:36
3/9 anonim válasza:
amikor már csak metrón közlekedik:D
5/9 anonim válasza:
Attól függ honnan nézed.... pl. nálam már metroszexuálisnak számít aki fésülködik, neked meg csak az amelyik festi magát.
6/9 anonim válasza:
Hát pl aki már női cuccokat használ szerintem. Aki már túlmegy az átlagos férfi által használt termékeken, és bőrradírt, alapozót, ajakápolót, körömerősítőt meg ilyeneket használ. De sztem a legkisebb jele már ha pl. szőrteleníti a lábait meg a karjait.
7/9 anonim válasza:
Na azért álljunk meg, a metroszexuális nem feltétlenül használ nöi dolgokat, mióta már férfiaknak is ki lett találva hidratáló, ajakápoló, stb. Egy normális metroszex férfi ad magára, odafigyel az étkezésre is, kultúrára is, nem csak külsöségekre. Metroszexnek szerintem onnan számít, hogy rengeteget költ magára idöt, pénzt, energiát.
9/9 anonim válasza:
Milyen kultúrára? Goethe-t szaval sírva németül otthon a tükör előtt titokban?:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!