Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasitás után ez jó "búcsúzás"?
Szerintem terjengős, túl nyálas és felesleges. Kicsit kielemzem a mögöttes tartalmat.
"persze, megértem a döntésed és elfogadom..."
"Tele vagyok sértettséggel, remélem, ezt észreveszed és most rosszul érzed magad miatta, bűntudatod lesz és meggondolod magad"
--
"Remélem, hogy hamar találsz valakit, aki úgy szeret, mint én szerettelek volna"
"Remélem, észreveszed, hogy mennyire sz.rul jártál, amiért visszautasítottál. Ja, és meg vagyok sértve még mindig."
--
"Bármi, amit csinálunk, barátként csinálunk, és külön jelezzük, ha nem."
"Továbbra is nyomulni fogok, de ha kérdőre vonsz miatta, akkor rád kenem majd a felelősséget, amiért nem jeleztél egyértelműen időben"
--
"Ha bármi segitség kell bárhol, megtalálsz"
"Továbbra is ott fogok lihegni a sarkadban, és ugrásra készen várom, hogy rá legyél szorulva a segítségemre, hogy megmutathassam, milyen f,sza csávó vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!