Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretem a kockákat?
Hoppá, itt a sok kocka most ingyen fragnek néz téged és cu... headshotot akarnak adni. :D
Egyébként tapasztalataim alapján Magyarországon a kocka egyenlő a 12-15 éves, a felmenőidet emlegető Vér Pistikékkel, akik nem bírják elviselni, hogy fejlövéssel lekapod őket CS-ben, ezért sikítva dühöngenek TS-en és az anyukáddal folytatott szexuális fantáziáikat üvöltik.
És persze cheater vagy, ha jobban játszol mint ők.
Szóval mint sok harcmezőt látott egykori gamer, kifejezetten utálom őket. :D Mindig inkább külföldiekkel játszottam. Wowban is, amikor még játszottam.
22/F
........
Amúgy jó dumát akarsz?
...
..
.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak... limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Így dialógusunk kontinuitása megszakad... nem jön létre az argumentumok szintézise.
Most pedig ha megbocsájtasz, megyek kernelt fordítani. :3
Van köztük sok idegesítő. Pl.: egy társaságban voltunk és ő másról sem tudott beszélni csak a számítógépről és a játékokról... szimplán játszotta az eszét (programozónak tanul), félistennek képzeli magát (pedig bukdácsol az egyetemen)...
Tudom, így is ő az Isten én csak irigy vagyok de az is igaz, hogy az embernek nem lehet igaza egy egyetemistával szemben pláne nem egy programozóéval.
#25 Tudom miről beszélsz xD
#24: Király a szöveg, köszönöm. Nagyjából értem is. :D
#25: Nekem a kockáról nem ez jut eszembe, de kinek mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!