Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti csináltok ilyet? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti csináltok ilyet? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Egy régi ismerősöm elhívott kávézni, de előtte elmentünk egy bevásárlóközpontba, mert kellett neki pár dolog. Beültünk egy kávézóba, és kb. 2-3 órán keresztül beszélgettünk. Közvetlen és kedves volt. Utána mikor haza hozott, csak annyit mondott, hogy jól érezte magát, szia. Most tudtam meg, hogy komoly párkapcsolatban él már nagyon régóta. Eszembe jutott vajon hány pasi csinál ilyet a barátnője háta mögött? Amúgy a srác kezdett ki velem, nem kezdeményeztem semmiben, semmi sem történt. De akkor is egy randi volt.
2013. okt. 31. 22:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ő 29 én 27
2013. okt. 31. 23:21
 12/19 A kérdező kommentje:
8 éve van párkapcsolatban!!!
2013. okt. 31. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Letagadta? Miért, megkérdezted, van e barátnője?

Akkor ki kezdett ki, kivel?...

2013. okt. 31. 23:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ő írt rám. Hogy szeretne találkozni. És mivel nem tudtam róla semmit, elmentem vele, de előtte megkérdeztem, azt írta, hogy nincs senkije. Nem kezdtem ki velem. Félre érted.Ha tudom, hogy van valakije, akkor szóba sem állok vele.
2013. nov. 1. 00:19
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ha tudom, hogy van valakije, akkor szóba sem állok vele."

Ehh. Mert élet ellenes bűncselekmény valakivel lenni, vagy mi?

Elég fura gondolkodásod van amúgy. Nekem is van valakim, akkor gondolom nem válaszolsz többet.

2013. nov. 1. 00:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Az életben nem megyek el vele randizni akkor!!!! Te húgyagyú!!! Amúgy sem, mert nem vagy az ismerettségi köröm tagja, sem valamelyik barátnőm párja, stb... Hanem vadidegen!
2013. nov. 1. 00:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Veled vannak gondok, hogy a netet kevered az életbeni dolgokkal! Örülnél, ha a barátnőd letagadna téged, kikezdene egy pasival és elmenne vele vásárolni, kávézgatni, flörtölni, ergo randizni? Mindezt a hátad mögött?
2013. nov. 1. 00:58
 18/19 robika88 válasza:
csönd legyen a tárgyalást berekesztem! Biróm úr? Hát arról lenne itt szó kérem szépen kedves vádlítunk hogya szeméjen nevezetet férfi éppen fickos volt esetleg le akart... De te nem tetted ezért nem eröszakoskodatt talált 1 qrvát az uca sarkon... Igy volt vagy sem...?
2013. nov. 14. 15:37
 19/19 robika88 válasza:
csönd legyen a tárgyalást berekesztem! Biróm úr? Hát arról lenne itt szó kérem szépen kedves vádlítunk hogya szeméjen nevezetet férfi éppen fickos volt esetleg le akart... De te nem tetted ezért nem eröszakoskodatt talált 1 Qrvát az uca sarkon... Igy volt vagy sem...?
2013. nov. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!