Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Majdnem 2 hónapja vagyok együtt a barátommal és nemsokára itt lesz a 22. születésnapja..Fogalmam sincs mit adhatnék neki. Az alkoholt nem szereti, bögréket ugyancsak nem..plüss van neki millió, tortát sütnek neki így felesleg másik is..ékszer se jó. Teljesen tanácstalan vagyok. Olyan kéne, ami nem kerül sokba..Arra gondoltam, hogy én készítek neki valamit saját kezűleg, ami kreatív és esetleg vicces..(fényképek még nem igazán vannak, így azokat hanyagolni kéne). Valakinek van valami jó ötlete?? Előre is köszönöm szépen a segítséget!! 18/L2013. okt. 31. 22:22
1/4 anonim válasza:
Lepd meg valami szexivel, azt biztos szereti :)
2/4 A kérdező kommentje:
Pl mivel?
2013. okt. 31. 22:31
3/4 anonim válasza:
Pl főzöl neki egy vacsit, utána meg felköszöntöd valami vértforraló fehérneműben :) Egy ilyen kényeztetésnek szerintem minden férfi örül(én legalábbis nagyon), és nem is felejt el egyhamar.
4/4 A kérdező kommentje:
Erre mondjuk már én is gondoltam. :) Csak valamiért elvetettem az ötletet..
2013. okt. 31. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!