Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel azért együtt lehet élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel azért együtt lehet élni ugye?

Figyelt kérdés

Szóval részegen mindig azt mondom mindenkinek hogy szeretem, stb. viszont az alábbi esetre nem emlékszem, és mikor elmondták, hányingerem lett, beleborzongtam, hogy leszbikus vagy biszexuális lennék...

puszilgattam egy barátnőmet és utána a nyakát is és azt kérdeztem tőle hogy nem akar-e lánnyal smárolni...

iszonyúan szégyellem meg minden de nem is emlékszem rá, meg iszonyú részeg voltam.. ez belefér a "részeg voltam" kategóriába vagy ez most ultragáz és tudat alatt leszbikus vagyok..?

2013. okt. 31. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
hajlamod lehet rá
2013. okt. 31. 20:57
 2/9 Amazon lány ***** válasza:
Biszex vagy, az tuti. Én biztosan nem tudnám egy lány nyakát puszilgatni, még totál részegen sem.
2013. okt. 31. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Részeged én is mindig mindenkinek (lány) szerelmet vallok. Nincs kedved meginni valamit? :)
2013. okt. 31. 21:00
 4/9 A kérdező kommentje:
de amint elképzelem beleborzongok..és nem emlékszem rá!
2013. okt. 31. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem az a gáz, hogy ezt mondogatod, hanem az, hogy úgy be vagy baszva mint az albán szamár, nő létedre...
2013. okt. 31. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Esetleg igyál kevesebbet, tudod pont annyit, hogy már azért elmondhasd, hogy berúgtál, de azért még emlékszel rá miket csinálsz.
2013. okt. 31. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
mért kell enyit inni ? olyan vagy mint egy férfi hogy enyit iszol lehet eztis gondolod magadrol és azért vagy ilyen
2013. okt. 31. 21:03
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó.. azért ez túlzás
2013. okt. 31. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindennel együtt lehet élni, csak felfogás kérdése.
2013. okt. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!