Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem miert csak az idosebb pasiknak jovok be most velem van a baj?
Figyelt kérdés
Nehanyuk idosebbnek nez engem pedig meg anak az eletkornak a kozekeben se vok kb 16-26 eveseknek jovok be .2013. okt. 31. 17:16
2/11 anonim válasza:
Mert biztosan kinézel 20-22 nek.
Lehet, hogy felnőttesebb arcvonásaid vannak, és komolyabb ruhákat hordasz.
Nyugi, ettől még nem fogsz hamarabb megöregedni, csak talán hamarabb lett nem olyan kislányos arcod, nekem is ez volt már 14 éves korom óta.
3/11 anonim válasza:
Ez egyszerű. Mivel idősebbnek nézel ki a korodnál ezért a veled egyidős pasik nem mernek nálad kezdeményezni mert úgy gondolják nem vagy az ő korosztályuk így esélytelenek nálad. Az idősebb pasik pedig pont ezért érdeklődnek irántad, mert azt hiszik idősebb vagy.
7/11 anonim válasza:
Ez ismerős..:) ugyanigy vagyok 14 eves vagyok es mindig az idoebbeknek jovok be, talan azert is mert kinezek 16-17 evesnek is:) Nincs Veled semmi baj, sőt, biztos h jobban nezel ki mint a tobbiek. Ilyeneknek csak örülnöd kell. Es meg 1x leirom, nincs Veled semmi baj :)
8/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat . De neha mar anyira idegesito h megek az utcan es meg bamulnak futyulnek utanam stb...
2013. okt. 31. 17:30
9/11 anonim válasza:
Esetleg a korodhoz illő ruhákban kéne járnod?
10/11 A kérdező kommentje:
Szerinted edig miben voltam ?
2013. okt. 31. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!