Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bnője, de tetszek neki, és járna velem. Surgos, mit csináljak?
Rám írt msnen egy srác, akinek van bnője, de még mielőtt lett volna bnője, azelőtt hajtott rám.:) Ma látott engem, és mondta msnen, hogy jól nézek ki, meg hogyha nem jött volna össze a bnőjével, akkor velem jött volna össze (persze csak ha én is benne lettem volna XD). Szerintem nagyon helyes, és úgy érzem még mindig akar tőlem valamit. De van bnője...:/ Nem akarom elcsábítani, de ha ilyeneket írogat nekem msnen, akkor nem lehet szerelmes a bnőjébe.....legalábbis ha én szerelmes lennék egy srácba, vagy csak simán tetszene, és járnék vele, akkor nem "kavargatnék", nem szórakoznék más pasikkal, csak vele(L).. Ti mit gondoltok? Én először csak simán talizni szeretnék vele, hogy megismerjem, milyen személyesen, mert eddig csak msnen beszélgettünk, nem volt alkalmunk élőben is. Mit írhatnék neki, hogy tudja, taliznék vele? Mert így, hogy van bnője nem fogom elhívni talizni. Ha akar, akkor ő elhív. De mit mondjak neki, hogy vegye a lapot, hogy elhívhat?XD
16/L
ha akar elhív, ez így van. ha téged akarna, nem lenne barátnője.
és mivel nem hív el, ebből arra következtetek, hogy csak hülyít, szórakozik veled, mert nyilván tudja, hogy bejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!