Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik és én is neki. Én is meg ő is 13 évesek vagyunk de én 8. ikos ő meg 7. És még egyikünk sem csókolózott. Akkor ha járnánk hogy fogunk csókolózni ha egyikünk sem csókolózott még?
Figyelt kérdés
?2013. okt. 31. 09:24
2/11 anonim válasza:
Sőt még egymást is összefogjátok tapizni.
3/11 A kérdező kommentje:
egymást IS? miért még kit?:DD
2013. okt. 31. 09:35
4/11 anonim válasza:
xD majd rájössz hogy kell... vagy írd be googleba "hogy kell csókolózni"... istenem....
6/11 A kérdező kommentje:
13 évesen babázni?:DDDDDDDDoké mentem;)
2013. okt. 31. 10:13
7/11 anonim válasza:
Olyan mintha egy kisebb fagyis kelyhet akarnál körbenyalni. Beleteszed a nyelved a szájába és lassan körzöl, de nem görcsösen csak azt hanem ahogy jön. Ez nem egy bonyolult művelet amit tanulni lehet. Azza elronthatod ha nagyon gyorsan akarod csinálni meg, összevissza nyalod az arcát. Ha ő csinálja így akkor állítsd le és mutasd meg neki.
8/11 anonim válasza:
Az agyiszintedet nézve, igen babázni
9/11 A kérdező kommentje:
te aztán biztos tudod milyen az agyiszintem:c
2013. okt. 31. 19:49
10/11 anonim válasza:
Simán ;) nekem is az első olyan volt hogy egyikünknek sem volt kapcsolata előtte és csók sem... de jó volt :) érzed hogy mit kell csinálni... de ha a srác valamire való akkor vezetni fog, de ha nem nem olyan nagy gáz... menni fog neked is ;) és előre nem kezdeném a nyelvekkel... először szokjatok bele a szájrapuszikba, utána finoman kóstolgassátok egymás ajkait.. és csak utána jöjjön a nagybetűs CSÓK :) Sok boldogságot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!